Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj od drage kolegice

Glumila je Verinu kći u hit seriji: Mama i tata opet su zajedno

Prva klapa Odmori se, zasluzio si
Foto: Andrej Kreutz/PIXSELL
1/6
09.11.2020.
u 09:18

Osim što je snimila gomilu filmova i serija, meni će uvijek ostati u sjećanju kao brižna, pomalo naivna i u srcu dobra mama Ruža, napisala je Dora Fišter za svoju televizijsku mamu Veru Zimu.

Vijest da je u u subotu u Zagrebu u dobi od 67 godina preminula glumica Vera Zima duboko je pogodila sve njezine kolege, a s nekima od njih Vera je godinama surađivali i zajedno snimala. Dora Fišter je u seriji "Odmori se, zaslužio si" glumila Verinu kćer i obitelj Kosmički je s godinama domaćoj publici postala omiljena tv obitelj i rezultati gledanosti znali su pokazati kako su pojedini nastavci bili gledaniji od središnjeg Dnevnika HRT-a. 

Verina kći u ovoj popularnoj seriji Snježane Tribuson i Gorana Tribusona, Dora Fišter jučer se oprostila od svoje televizijske mame ovim riječima:

- Mama i tata opet su zajedno. Hoće li već́ jednom prestati stizati loše vijesti!?! Nemam više kapaciteta za to da mi svaki dan netko javi da je netko umro ili da je bolestan. Vera Zima bila je naša velika glumica. Osim što je snimila gomilu filmova i serija, meni će uvijek ostati u sjećanju kao brižna, pomalo naivna i u srcu dobra mama Ruža. Na setu ima sve pod kontrolom i zna tekst svih uloga. Pomalo ljuta na nas djecu, jer se previše zezamo, jer joj je jako bitno da se dobro snimi svaka scena, da je sve na visokom nivou. Velika profesionalka, odlična glumica i divna osoba, Vera Zima❤️ Još sad čujem Ivu kako ju zove: Ružooo!!🌹......uf.....Počivala u miru Božjem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije