Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imala legije obožavatelja

Sjećate li se nje? Agnetha iz ABBA-e danas ima 73 godine, a evo kako izgleda i što radi

Foto: Profimedia
1/5
30.08.2023.
u 14:45

Faltskog, koja je pjevala zajedno s Anni-Frid Lyngstad u izuzetno uspješnom švedskom pop bendu nastalom 1972., svoj je posljednji solo album objavila prije deset godina.

Agnetha Faltskog, zvijezda švedskog glazbenog sastava ABBA, rekla je da će u četvrtak objaviti novi singl "Where Do We Go From Here?", čime ponovno pokreće solo karijeru u dobi od 73 godine.

Agnetha Faltskog attending the Abba Voyage digital concert launch at the ABBA Arena, Queen Elizabeth Olympic Park, east London. Picture date: Thursday May 26, 2022. Photo: Ian West/PRESS ASSOCIATION
Foto: Ian West/PRESS ASSOCIATION

Faltskog, koja je pjevala zajedno s Anni-Frid Lyngstad u izuzetno uspješnom švedskom pop bendu nastalom 1972., svoj je posljednji solo album objavila prije deset godina.

"Svjetska premijera (pjesme) 'Where Do We Go From Here? na @bbcradio2 s @zoetheball - slušajte u četvrtak, 31. kolovoza od 8.30 (BST)", napisala je pjevačica na društvenoj mreži kasno u utorak.

ABBA je postigla svjetsku slavu i osvojila legije obožavatelja bezvremenim uspješnicama poput "Dancing Queen" i "Fernando", a pobijedila je na natjecanju Pjesma Eurovizije 1974. s pjesmom "Waterloo".

VIDEO Omiljeni TV kuhar Melkior Bašić otkrio Nevenu Ciganoviću zanimljive detalje o svojem životu

 

Komentara 14

Avatar Tombstone
Tombstone
15:30 30.08.2023.

Jedan od najboljih vokala ikada.

ZA
zagabria5
15:15 30.08.2023.

Žena još uvijek odlično izgleda. Imala je strah od letenja i neke druge psihološke probleme pa se povukla na osamljeni otočić kraj Stockholma, gdje je isto doživjela neugodnosti od jednog obožavatelja koji se na otok doselio radi nje. Za razliku od Fride koja je voljela turneje i nastupe Agnetha je bila više povučena i introvert što se teško može vidjeti po njenom atraktivnom izgledu.

LU
luftbrenzzer
20:00 30.08.2023.

Prokleta vremenska mašina , melje sve pred sobom bez milosti i obzira spram bilo koga....vrag si je neka.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije