Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevačica i voditeljica

Sanja Doležal (60) u potpuno prirodnom izdanju: Bez trunke šminke pozirala na posebnom mjestu

Zagreb: Sanja, Marinko i Zec pjevaju najveće hitove grupe Novi fosili u Lisinskom
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/9
30.08.2023.
u 09:20

Doležal je pozirala uz rijeku u potpuno prirodnom izdanju bez trunke šminke na licu, a sve nije prošlo bez brojnih komplimenata pratitelja. Sličnu fotografiju Sanja je objavila i u srpnju, te je i tada skupila gomile pohvala za svoj izgled.

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal (60) skori kraj ljeta obilježila je fotkom koja je nastala na rijeci Mrežnici. Naime, Doležal je pozirala uz rijeku u potpuno prirodnom izdanju bez trunke šminke na licu, a sve nije prošlo bez brojnih komplimenata pratitelja. 

– Zeleno, volim te zeleno. Zeleni vjetar, zelene grane – napisala je Sanja uz fotografiju. Brzo su krenuli i lajkovi te komentari pratitelja. 

 

''Vječna djevojčica'', ''Sanja predivna u zelenom'', ''Prelijepa Sanja, ostat ćeš vječno mlada'', ''Sanja, zeleno ti baš pristaje'', pisali su joj. Sličnu fotografiju Sanja je objavila i u srpnju te je i tada skupila gomile pohvala za svoj izgled. 

Podsjetimo, voditeljica je 60. rođendan u svibnju proslavila upravo na Mrežnici gdje je postavila pravi "party kutak". 
Nije bilo poznato koga je Sanja pozvala, ali iz videa koji je objavila na Instagramu vidi se kako je goste ugostila u drvenoj ljetnoj kuhinji. Iz nje se pruža nevjerojatan pogled na Mrežnicu. Kuhinju je ukrasila natpisima ''Happy Birthday'' i zlatnim balonima u obliku brojeva 6 i 0. 

Inače, Sanja i danas izgleda mladoliko, a njezin izgled mnogima privuče pogled. Mnogi je pitaju i koja je tajna mladolikosti. No, ona je nedavno u jednom intervjuu rekla da je stvar samo u genetici.

VEZANI ČLANCI:

– Ako kažem da je stvar u genima, nitko mi neće vjerovati. Ali zaista, moj tata će uskoro napuniti 84 godine, a ima lice kao beba. Imam bora, imam viška kila, ali ne nastojim izgledati kao da imam 25 godina, jer to zaista nije moguće. Dobro se osjećati i prihvatiti godine, mislim da je to tajna. Naravno, nastojim paziti na sebe, mackati se kremicama, ali ne preskupima, dosta spavati i što više vremena provoditi u prirodi, bez šminke – otkrila je pjevačica koju možete gledati i u predstavi "Ljubav, gubitci i moda" te u IN Magazinu gdje ima svoju novu rubriku "Iskreno sa Sanjom" u kojoj poznate i nepoznate osobe razgovaraju o brojnim temama i pred kamerama ogole dušu.

VIDEO Ella nije jedina: Ovi slavni parovi rekli su zbogom svojim brakovima u 2023. godini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije