Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuno otvoreno

Sharon Stone otkrila da je doživjela devet pobačaja: 'Žene su prisljene misliti da je to neka vrsta neuspjeha'

Foto: Profimedia
1/7
24.06.2022.
u 10:40

Sharon Stone je javno progovorila o teškoj temi jer je odlučila pružiti podršku plesačici Peti Murgatroyd. Ona je nedavno objavila da je izgubila bebu.

Američka glumica Sharon Stone (64), koju su mnogi zapamtili po ulozi u filmu 'Sirove strasti' otkrila je da je doživjela devet pobačaja. Rekla je kako misli da sužene prisiljene pobačaj gledat kao nekakvu vrstu neuspjeha. 

"Mi žene nemamo prostora za razgovor o ovom bolnom gubitku. To nije mala stvar. Međutim, prisiljene smo misliti da je to nešto s čime se same trebamo nositi i da je to neka vrsta neuspjeha" kazala je Sharon za jedan američki časopis. 
Stone je javno progovorila o teškoj temi jer je odlučila pružiti podršku plesačici Peti Murgatroyd. Ona je nedavno objavila da je izgubila bebu. 

"Nisam znala da sam trudna. Krvarila sam dva dana. Mislila sam da sam dobila menstruaciju" izjavila je plesačica. 

Sharon je inače posvojila tri sina, Quinna Kellyja, Lairda Vonnea i Roana Josepha.

Podsjetimo, prošlu godinu obitelj slavne glumice obilježile su loše vijesti. U kolovozu je Sharon objavila kako je život njezinog nećaka u opasnosti, a onda je nekoliko dana kasnije podijelila informaciju kako je 11 mjeseci star River William Stone preminuo jer su mu otkazali svi organi. Krajem studenog uputila je molbu svojim obožavateljima da se mole za zdravlje njezine majke Dorothy Marie Stone. - Pomolite se za Dorothy Marie Stone, moju mamu, koja je večeras doživjela još jedan moždani udar. Hvala vam - napisala je tada  glumica na društvenim mrežama. Moždani udar u obitelji Stone proživjela je i sama Sharon, ali i njezina baka i zato je glumica odlučila u javnosti ukazati kako pomoći onima koji su imali moždani udar i nose se s posljedicama.

VIDEO Sejo Sexon predstavio je novi album Zabranjenog pušenja: 'Kakva sam ja zvijezda kad imam 200 kuna u džepu'

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Dars
Dars
12:27 24.06.2022.

Spontani pobačaj nije isto što i namjerni pobačaj.

TO
tolitol
11:30 24.06.2022.

znači doživjela je devet spontanih prekida trudnoće.

PR
prajdali100
11:55 24.06.2022.

Stone je bila toliko " aktivna" da nije imala vremena misliti o kontracepciji i tim stvarima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije