Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao marija magdalena

Severina ovom fotografijom izazvala buru komentara. Je li pretjerala?

severina
Foto: Instagram
06.04.2015.
u 13:57

Popularna pjevačica objavila je fotomontažu na kojoj poput Marije Magdalene kleči ispred Isusa

Nakon što je na Instagramu čestitala svojim obožavateljima Uskrs sa fotografijom sina Aleksandra, Severina je otišla korak dalje. Objavila je, naime, fotomontažu na kojoj poput Marije Magdalene kleči ispred Isusa.

Fotomontažu je napravio njezin prijatelj pod nadimkom fucking_artist.

Popularna pjevačica je uz fotografiju napisala "Volim što se volimo", no nije dobila baš pozitivne reakcije od svojih obožavatelja.

"Srami se!", "Neukusno", "Ismijavanje", samo su neki od negativnih komentara koje je Severina zaradila, ali ipak je bilo i onih koji su s oduševljenjem dočekali ovu fotomontažu.

Ipak, možda nam Severina ovom fotomontažom samo želi nešto poručiti. Iako u Bibliji nije jasno objašnjeno tko je bila Marija Magdalena, jedna od teorija je i da je bila grešnica koju je Isus spasio od kamenovanja nakon čega je postala njegova učenica i sljedbenica.

Što vi mislite, je li Severina pretjerala?

>> Severina poručila: Ja sam Viktorijina anđelica!

Ključne riječi

Komentara 105

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
14:36 06.04.2015.

ja mislim da je neukusno ovoj moralnoj nakazi davati toliki medijski prostor. Posebno ovakva fotka... u ove dane.... Od onih lascivnih reklama za sladolede, preko medijskog razvoda.... da nadalje ne nabrajam.

Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
14:33 06.04.2015.

Poremećaj osobnosti ima.

EL
EliteTeam2015
14:39 06.04.2015.

Ona...ima..ozbiljni psihicki problem...to sam znao odavno...i svakodnevno..sama to dokazuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije