Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi fotografijom

Severina poručila: Ja sam Viktorijina anđelica!

severina
Foto: Instagram
1/5
17.03.2015.
u 13:03

Uz bok najtraženijih svjetskih modela uskoro bi mogla stati ni manje ni više nego – Severina!

Severina ne prestaje golicati maštu svojih obožavatelja. Njen Instagram-profil pun je izazovnih i golišavih fotografija koje je pjevačica dodatno upotpunila seksi fotografijom na kojoj pozira u donjem rublju.

Svoje pratitelje počastila je i neobičnim smislom za humor pa je tako sama sebe prozvala jednom od Viktorijinih anđelica. Svoj seksepil usporedila je sa seksepilom najtraženijih svjetskih modela poznatog brenda luksuznog donjeg rublja Victoria's Secret.

– Ja sam "Victoria's secret" model. To je tolika tajna da je ni Viktorija ne zna – napisala je Severina u opisu fotografije i time dokazala se zna nositi sa šalama na svoj račun.

Ipak, sve u svemu pjevačica je ovom fotografijom dokazala da bi se u manekenskim vodama snašla jednako dobro kao i na pozornici.

>>Milan i Severina na sudu zbog sporna dva milijuna kuna

>>Severina: Ovo je moj najbolji način za vraćanje tijela u ravnotežu

Komentara 17

ST
strsljen2013
17:37 17.03.2015.

Ma ti si stara, ofucana, olja koju više nitko neće.

PR
protuudar
14:21 17.03.2015.

Photoshop is cool thing ;)

IK
ikonoklast
13:51 17.03.2015.

jesi i sad ce ronaldo doć po tebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije