Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U GOSTIMA KOD TONČICE ČELJUSKE

Sanja Vejnović o prilici koja joj je mogla promijeniti život: Sve je bilo dogovoreno i onda sam se predomislila

Zagreb: Promocija kuharice Iz moje kuhinje, s ljubavlju glumice Sanje Vejnović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/14
17.04.2024.
u 18:00

U emisiji "U svom filmu" naša proslavljena glumica pričala je o tome kako je izgledao početak njezine karijere, ali se prisjetila i važnih privatnih i poslovnih trenutaka te odluka koje donijela

Producentica i glumica Sanja Vejnović bila je gošća u emisiji "U svom filmu" voditeljice i urednice Tončice Čeljuske. Glumica koju je publika gledala u brojnim uspješnim televizijskim serijama i filmovima svoju je karijeru počela prije 45 godina. Vejnović će ovog kolovoza napuniti 63 godine, a prvu ulogu je ostvarila u filmu 'Prijeki sud' 1978. godine. Mnogi su je zapazili u filmu 'Varljivo ljeto 68' za koji je snimila nezaboravne intimne scene. Iste 1984. godine snimala je i film 'O pokojniku sve najljepše', a na tom setu upoznala je sada već bivšeg supruga Gorana Mećavu. S njim je dobila sina i kćer.

U emisiji "U svom filmu" naša proslavljena glumica pričala je o tome kako je izgledao početak njezine karijere, ali se prisjetila i važnih privatnih i poslovnih trenutaka te odluka koje donijela. Pričala je i o jednoj poslovnoj prilici koja joj je mogla promijeniti život i karijeru, a riječ je o prilici za koju bi glumici sve dali.

- Meni je došla prerano, i ja sam je propustila. To je bila prilika da studiram u Actor studiju; Columbia Pictures me htjela angažirati i uzeti pod svoje uz studijski ugovor. Školovati, poslije Banović Strahinje. Ali prvo je uvjet bio da odradim dio u Actor studiju školovanja. Čak sam bila primljena i bez prijemnog, pokazali su film i bio je dovoljan da kažu da mogu ići. I sve sam ja to već bila dogovorila, i onda sam se predomislila - otkrila je Sanja u razgovoru s Tončicom Čeljuskom. Voditeljica joj je rekla kako bi sada zasigurno živjela i radila negdje u Kaliforniji da je prihvatila ponudu, a Sanje je uzvratila: Sad bi to bila neka druga priča, ne bi ovaj život bio, bio bi neki drugi. A možda ne bi, možda bih se vratila s jednim iskustvom više.

Sanja je, isto tako, uvijek imala zapažene uloge i u domaćim sapunicama. Samo neke od njih su "Larin izbor", "Kud puklo da puklo",  "Čista ljubav", ali i "Zabranjena ljubav". Osim glume, posljednjih se godina posvetila i kuhanju, a zbog velike ljubavi i talenta odlučila je objaviti i kuharicu pod nazivom 'Iz moje kuhinje, s ljubavlju'.

VIDEO Zijo Valentino uoči koncerta u Tvornici: Uvijek se začudim kada vidim koliko mladih zna naše pjesme

 

Komentara 1

PL
plotto
06:55 19.04.2024.

Iza iznimne ,bezvremenske ljepote,krije se profinjena žena visoke inteligencije.Što se tiče Hollywooda, kada je to bilo aktualno ,onda je tamo još bilo zvjezdano nebo. Danas je sjaj Hollywooda sasvim izblljedio i izašle su van stvari koje su desetljećima uspjele bitii skrivene. Danas je Hollywood potpuno pretvoren u alat propagande ljevičarsko- liberalne ideologije koja radi nered i kaos po svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije