Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljski trenuci

RTL-ov reporter raznježio fotografijom usvojenog sina: 'Život kakav treba biti'

Foto: Instagram
1/9
14.09.2020.
u 09:44

RTL-ov reporter Boris Mišević na svom je Instagramu objavio fotografiju nedjeljnog druženja sa sinom i mnoge dirnuo svojom objavom.

RTL-ov reporter Boris Mišević prošle godine postao je otac. Životnu sreću u dom koji dijeli sa suprugom unio je dvogodišnji dječak kojeg su posvojili. Boris ne krije koliko ga je očinstvo ispunilo ni na društvenim mrežama, gdje se katkada pohvali pokojom fotografijom malenog dječaka s kojim nastoji provesti svaki slobodan trenutak. Protekli vikend zajedno su uživali u igri i zajedničkom gledanju animiranih filmova, a druženjem se Boris pohvalio na Instagramu.

"TuTuuu DuDuuuu LjuLjuuuu. Život kakav i treba biti", napisao je RTL-ovac u opisu fotografije koja je dirnula mnoge. 

"Ljubav!" komentirala je jedna od pratiteljica ispod fotografije koja prikazuje dječaka s leđa.

Foto: Instagram screenshot

O posvojenju, ali i dječaku koji je postao centar njegova svemira Boris je progovorio u travnju za Večernji list.  – Život nam se promijenio u ovoj godini jer je došao Aleksandar. Bili smo jako uzbuđeni, ali svaki naš strah i nesigurnost razbio je prvog dana kad je došao k nama. Toliko je dobar, razigran, veseo, hrabar, normalan i empatičan dječak. Sve je toliko divno da to riječi teško mogu opisati. Odmah se prilagodio i sada, nakon tri mjeseca, imamo osjećaj da smo zajedno oduvijek. Kada se ujutro probudim i vidim ga između nas kako se smije, ništa mi nije teško. Život s njim sada za nas ima tu jednu posebnu razinu divne ispunjenosti nečim što do sada nismo poznavali – s mnogo nježnosti govori Boris.

Pitamo kako bi ohrabrio ili savjetom pomogao svima koji se odluče na posvojenje, koliko je težak taj proces i na što se valja pripremiti? – Na ovo pitanje mogao bih odgovarati satima. Ali najbitniji savjet je strpljivost. Bez obzira na duljinu trajanja. Koraka ima mnogo, ali cilj se mora ostvariti. Moj FB profil i inače je otvoren za sve gledatelje, ali i sve koji mi nešto žele poručiti ili me pitati. I mislim da je naša dužnost da pomognemo svima koji žele posvojiti. Barem savjetom – odgovara Mišević.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
10:18 14.09.2020.

Posvojeni sin. Usvaja se znanje i ostalo...

Avatar Damating
Damating
10:29 14.09.2020.

Posvajanje. Usvaja se znanje, vještine itd...

IM
Imota
10:27 14.09.2020.

Koliko puno Normalnih ljudi poput Borisa čeka posvojenje djeteta , i prođe jako puno vremena da to uspiju , ali kod nas prednost imaju ovi drugi pod parolom manjine i drugačijih van svega normalnog i prirodnog dobiju djete na posvojenje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije