Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolji honorari

Hrvati hrle u realityije u Srbiju zbog dobre zarade i želje za slavom

Foto: Instagram
1/10
14.09.2020.
u 08:00

Iva Grgurić nedavno je pobijedila u showu “Zadruga” i osvojila je nagradu od 50 tisuća eura te rekla da će novac uložiti u nekretnine

Tučnjave, verbalni sukobi i seks pred kamerama. Zajednički je to nazivnik za reality showove. Posebno one na Balkanu koji slove za jedne od najkontroverznijih na svijetu, a dosad su iznjedrili niz afera; od prostitucije i podvođenja do razvoda od supružnika zbog nevjere tijekom boravka u emisiji. Cijela regija prošle je godine brujala o Milojku Božiću i Milijani Bogdanović, najkontroverznijem paru na Balkanu iz srpske reality emisije “Parovi”. Oni su redovito servirali svađe za gledatelje, a sličnu atmosferu okusili su i mnogobrojni Hrvati koji se nerijetko natječu u realityjima naših susjeda. Naime, u novoj sezoni srpske “Zadruge”, koja će ugostiti više od 50 kandidata koji će se boriti za nagradu od 50.000 eura, pojavit će se i Riječanka Monika Horvat. Ta 28-godišnja stomatologinja prije ulaska u kuću objasnila je kako njezina obitelj tim potezom uopće nije oduševljena, ali su prihvatili to nakon kraćeg negodovanja. Moniki ovo inače nije prvi put pred kamerama jer se prije deset godina prošetala kao model u “Hrvatskom Top Modelu”, ali neslavno je ispala u trećoj epizodi showa jer se prema mišljenju žirija – nije snalazila pred kamerom.

Foto: Instagram screenshot

U kući će biti i Hrvatica iz Frankfurta Danijela Mesić, 25-godišnjakinja podrijetlom iz okolice Karlovca. Objasnila je da se prijavila na nagovor prijateljice nakon što ju je nazvao srpski novinar s prijedlogom da se prijavi. Inače, pobjedu u prošloj sezoni odnijela je Hrvatica Iva Grgurić, koju je u jednoj prilici napala osam godina mlađa sustanarka Tara Simov te ju je počela gušiti zgrabivši je za vrat uz optužbu da je kleptomanka. Nije nedostajalo ni skandala na nacionalnoj razini pa je u prošloj sezoni napadnut i Ivin prijatelj nakon niza provokacija jednog sudionika, nakon čega je naletio i na njegove šake. Od ostalih hrvatskih natjecatelja u tom realityju koji su se našli tijekom prethodnih sezona tu su još Anamarija Džambazov, Josipa Karimović, koju je hrvatska javnost upoznala u realityju “Ženim sina”, i Tanja Šustić, bivša natjecateljica “Ljubav je na selu”.  Istovremeno ćemo vidjeti kako će se pred kamerama ove sezone u srpskim “Parovima” snaći Neven Ciganović.

– Dolazim iz Hrvatske, bloger sam, influencer, javna ličnost, TV personality, reality igrač... – kazao je i dodao kako postoji mogućnost i da se zaljubi u showu. – Zašto ne, ako budu interesantni likovi i ako mi netko baš zapne za oko, nikad se ne zna. Možda me netko napadne jer sam internacionalno poznat po tome da sam prije tri godine imao trajnu erekciju – bio je posve ozbiljan dok se predstavljao gledateljima. Njemu će se pridružiti još jedna Hrvatica, a riječ je o bivšoj natjecateljici RTL-ova “Gospodina Savršenog”, Barbari Mucić koja je pratitelje na Instagramu krajem kolovoza obavijestila da će se pojaviti u devetoj sezoni. Da se snalazi pred kamerama, dokazala je dok se borila za srce Mije Matića u drugoj sezoni popularnog showa, a prije sedam godina sudjelovala je i u izboru za Miss sporta.

Foto: Josip Regović/Pixsell

Od ostalih hrvatskih sudionika u “Parovima” tu su bili Goran Kaleb, poznati pobjednik Farme koji je za Večernji ovom prilikom otvoreno progovorio o motivaciji svakoga tko se odluči na sudjelovanje u ovom formatu. – Realno, samo su dva moguća razloga za prijavu u reality, a to su želja za medijskom pažnjom i honorar koji uopće nije mali – započinje Kaleb koji ima iskustva u našim, ali i srpskim realityjima. – Meni nije žao što sam sudjelovao, ispao sam u finalnom tjednu – prisjeća se sudjelovanja u “Parovima”. – Kod nas su, doduše, honorari manji nego u srpskim realityjima. Kod nas ne postoje kazne, tj. oduzimanje honorara, ali tamo će ti za šamar tijekom emitiranja oduzeti, recimo, 500 eura, a za šaku u glavu 1000 eura – objašnjava nam Kaleb.

 

 

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
18:37 14.09.2020.

Kad bi moji sinovi (komada 2) samo promislili sudjelovati u tome,noge bi im polomio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije