Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMEO DORU

Rim Tim Tagi Dim! Twitter je oduševljen pobjedom Baby Lasagne: 'Zagreb 2025.'

Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/23
25.02.2024.
u 23:20

Platformu X, bivši Twitter preplavilo je oduševljenje zbog našeg pobjednika Dore. Mnogi mu predviđaju pobjedu i u Švedskoj

'Hvala svima! Dao sam sve od sebe!', u nevjerici je nakon premoćne pobjede na Dori 2024., govorio Baby Lasagna koji će nas sa zaraznim 'Rim Tim Tagi Dim' ritmom predstavljati na Euroviziji u Švedskoj. 'Samo mi je bilo uvijek važno da damo sve od sebe i da mogu kasnije navečer zaspati da znam da sam dao sve od sebe", dodao je skromno, dok je mnogo energičnije reagirao Twitter na kojem publika dijeli oduševljenje hrvatskim izborom. Jedni se čude kako nije ni trebao nastupiti nego je ušao tek kao zamjena, drugi oduševljeni ostavljaju komplimente, treći komentiraju: "There’s no going back. Zagreb 2025."  

Što su još ostavljali po Twitteru, pogledajte u nastavku.

teacher: "no eating in class"
baby lasagna at the back:#dora2024 pic.twitter.com/GVKAeY8okJ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 10

CR
crocro
05:50 26.02.2024.

Dečko je smislio pjesmu za Euroviziju, točno po kalupu kakve pjesme uvijek dobro prolaze na Euroviziji. Čovjek je izvukao pouku iz silnih uspavanki prošlih godina. I sinoć smo mogli zijevati i uzijevati od uspavanki i trzati se od "revanja", ali dečko je štovao statistiku Eurovizije, a statistika je majka nauka, te je ispalio "rafal" energije i truda za ono što europska glazba cijeni. Ako bude među prvih 5 to će biti vrhunski uspjeh za Hrvatsku, ako bude među tri, to će biti recept kakve pjesme treba odabirati za Doru, ali mene ne bi iznenadilo da osvoji Euroviziju. On je imao odličnu pjesmu samo treba doraditi koreografiju i vizualni efekt sudionika, 80% ostalij pjesama nije se uopće trebalo naći na popisu. Stvarno mi nije jsano tko odabire sudionike. Zamislite, izvukli ga kao pričuvu i zamalo bacili bisere u blato.

ST
stomiovotreba
23:34 25.02.2024.

Ajme, ne opet!

Avatar Osprey
Osprey
23:46 25.02.2024.

Pa di nađu ove izvođače nikad čuo za 90% njih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije