Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod kuće za Božić

Rihanna šeta plažama Barbadosa u ''egzotičnoj crnoj panteri''

rihanna
Foto: pixsell
1/3
27.12.2010.
u 16:13

Pjevačica blagdane provodi s obitelji na rodnom Barbadosu, a Novu godinu dočekat će partijajući s društvom u Las Vegasu

Pjevačica Rihanna provela je sunčani Božić na plažama svojega rodnog Barbadosa. A da bi vizualna poslastica njezina mačjeg hoda po vrućem pijesku bila autentična, odjenula je jednodijelni kupaći kostim iz kojeg ‘'iskače'’ crna pantera. Slikovit odjevni predmet proizvod je robne marke “We Are Famous” i stoji 1700 kuna. No to je prava sitnica za 22-godišnju ljepoticu koja zarađuje milijune, a pozamašnu svotu novca ostavila je i u Los Angelesu gdje je prije blagdanskog dolaska na Barbados obavila božićni šoping.

Novu godinu pjevačica će provesti u Las Vegasu, i to ne radno već partijajući s društvom. Jedva čeka da krene pa se o tome raspisala i na Twitteru. No onaj o kome nije napisala ni riječ njen je dečko bejzbolaš Matt Kemp. Naime, sve su jača šuškanja da on i Rihanna više nisu skupa. Čak se i njeni prijatelji čude što će 2011. dočekati s njima, bez dragog.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije