Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

'Razlaz Severine i Milana bio je neizbježan. Bilo je mnogo borbe i boli'

Severina će ubrzo dobiti priliku da poboljša sadašnju situaciju, ali uz mnogo uvjeta i ograničenja kojima će se morati prilagoditi.
10. prosinca 2019. u 11:11 31 komentara 74960 prikaza
Foto: pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Severinu svi poznajemo kao temperamentnu, izravnu i dramatičnu ženu bez dlake na jeziku koja uživa u borbi s društvenim predrasudama, u svojem seksepilnom imidžu, samostalnosti, poslovnoj dominaciji na estradi i jedinstvenosti – time se izdigla iz prosječnosti, zarađuje mnogo i postala je društvena metafora, ravnopravna s mnogim muškim autoritetima u Hrvatskoj i regiji.

zahvalila svima na podršci Severina se oglasila uoči koncerta u Areni: Za sve posjetitelje ima samo jednu molbu

Ona uživa u javnim nastupima i istupima, to je motivira, a pozornost javnosti hrani joj srce i ego te potiče rast prihoda. Milan je intuitivna osoba, nesiguran muškarac koji je morao sam sebi postati autoritet s osobinama: samoporicanje, samodisciplina, samokontrola, važnost autoriteta, strahovi.

Još od djetinjstva želi biti važan, postati netko i nešto i traži da ga se shvaća ozbiljno. Identitet mu je vrlo kontroliran. On se baš ne voli isticati. Voli slavu i priznanja, vanjsku potvrdu vrijednosti, ali s tom se potrebom teško nosi. Zbog toga je ne želi javno i otvoreno pokazati. Paradoksalno, ima strah od vlastite nevažnosti.

nema ih S profila Vlatke Pokos nestale objave protiv predsjednice i birača

Zato vjeruje samo sebi i postaje samoodređen. Kao muškarac i žena, njih dvoje snažno se privlače. Između njih postoji telepatska povezanost. To u početku veze privlači i potiče međusobno idealiziranje, ali nije dovoljno za partnerstvo. Milan želi kontrolirati njezin temperament, imidž i emocije (iako su ga one privukle), jednostavno joj želi nametnuti okvire i kontrolu. Emocionalno je iscrpljuje. Ne slažu se u poimanju novca i karijere.

Venera, Saturn, Pluton te Uran ukazuju na borbu za prevlast, njegovu ljubomoru i potrebu da je kontrolira emocionalno, ali i materijalno. Ona je zbog tog pritiska bila spremna riskirati njihov odnos, tj. mislila je da ga može promijeniti, ali nije išlo. On je osjećao da mu je ugrožen status i sigurnost. Ona je često prema njemu pokazivala bijes, mijenjala raspoloženja i u najmanju ruku zbunjivala ga time. On nikada nije razumio njezinu maštu, osjećao je da se zbog nje žrtvovao, a ona njega smatra hladnim, škrtim i proračunatim. Oboje su špekulativni. On se ponašao previše pokroviteljski i "solio joj pamet". Materijalno i formalno zajedništvo Milana i Severine nije dobro aspektirano. Održiv je neformalni odnos uz što manje viđanja. Razlaz među ovakvim partnerima bio je neizbježan, težak i odvijao se sporo u nekoliko faza (mirenja, razlazi, mirenja...), bilo je puno borbe i boli (sadizma i mazohizma), velike pravne bitke. Nema pobjednika. Najveću štetu trpi dječak koji to proživljava i koji je ipak emocionalna žrtva.

oštro Srpski mediji napali Severinu, uhvatili se putovnice!

Pravnici bi trebali apelirati na njihovu roditeljsku odgovornost. Majka treba štititi svoje dijete, ali Severina to čini nepotrebno dramatično. Otac treba pokazati postojanost i stabilnost i tako biti uzor za autoritet djeteta. Oboje roditelja trebaju iscjeljenje za oprost i za ljubav.

Severina će vrlo skoro dobiti prvu priliku da poboljša sadašnju situaciju, ali uz puno uvjeta i ograničenja kojima će se morati prilagoditi. Dječak je vrlo emotivno i intuitivno dijete koje izgledom jako podsjeća na mamu, ali ima puno genetskog nasljeđa od oca i s njime će biti povezan. S mamom u djetinjstvu ima bajkovitu povezanost, jer mama je poput dobre vile. Ona udovoljava njegovim željama, intuitivno osjeća sve njegove emocije i potrebe i podržava ga u njegovoj kreativnosti.

na instagramu Severina se videom obratila fanovima povodom koncerta u Zagrebu

Otac u Aleksandrovu životu ima drukčiju ulogu, često djetetu nejasnu. Milan iskreno voli svojeg sina. On s njime gradi prijateljski odnos, ali ima i odgojnu ulogu te mu ukazuje na neka pravila i granice. On ga neće pohvaliti zato da bi ga ohrabrio, nego će ga korigirati u izražavanju, nametati mu malo "ozbiljnosti" i pokušavati ga učiniti čvršćim. Često će sinu biti "dosadan" ili "naporan", ali će ga i podržati u životu na konstruktivan način. Počinje pobuna dječaka protiv oca i cijele situacije što može rezultirati zdravstvenim tegobama. Milan se počinje mijenjati, postaje puno emotivniji, u neku ruku uplašen. Slijede mu problemi i sa sadašnjom partnericom.

Više astroanaliza možete pročitati na web-stranici astrologinje Anđelke Subašić.

 

Hrvatski rukometni savez
RUKOMETNO LUDILO
Ajmo Kauboji! Kompletan vodič za praćenje utakmica rukometne reprezentacije
Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene
Slasni zalogaji
Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene
  • anlaser:

    dosadni ste više

  • cvikcange:

    Nije mi potrebno čitati analizu, upoznat sam s histeričnim napadajima Splićanki. Ružno i tužno za čut i vidjeti. A svaki pravi Splićo u dubini duše zna o čemu pišem.

  • dopizdilomi:

    Prodajem bukova drva povoljno, rezanje gratis.