Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Proljetno breskvanje'

Punk-rock-pop-trash svirka VIS Breskvica u Routeu 66

Foto: Ivana Marinić Kragić
10.04.2015.
u 09:11

Na programu su obrade domaćih i stranih autora kao što su Roxette, A-ha, ABBA, Ricky Martin, Johnny Cash, Damir Urban, Zabranjeno pušenje, Denis & Denis, EKV i mnogi drugi

Za sve ljubitelje dobre punk-rock-pop-trash zabave ovu subotu će se pobrinuti VIS Breskvice koje nastupaju u klubu Route 66. Na programu su obrade domaćih i stranih autora kao što su Roxette, A-ha, ABBA, Ricky Martin, Johnny Cash, Damir Urban, Zabranjeno pušenje, Denis & Denis, EKV i mnogi drugi.

Sve popularniji zagrebački band uz neobične obrade publiku je osvojio i naizgled nespojivim odjevnim kombinacijama, a i ovog će puta dati sve od sebe da publici pruže nezaboravno glazbeno iskustvo i odličan provod.

'Proljetno breskvanje' počinje u 21.00 sat. Ulaz je 10,00 kuna.

Više informacija potražite na Facebook stranicama banda i kluba Route 66

Komentara 1

T1
t111
11:00 10.04.2015.

breskvice su zakon!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije