Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posrnula glumica

Procurile fotografije L. Lohan na kojima si ubrizgava heroin

lindsay lohan
afp
26.09.2010.
u 13:35

Kako strani mediji nagađaju fotografije koje kruže internetom su iz vremena kada je Lindsay sa prijateljicom Paris Hilton uživala u razuzdanim provodima.

Evo je opet! Upravo kad se činilo da će je neumoljivo američko pravosuđe dozvati k pameti, Lindsay Lohan ponovno šokira javnost. Ovaj su put na internetu osvanule stare fotografije na kojima si ubrizgava heroin u venu. Fotografije su, nagađaju mediji, iz vremena kad je LiLo divljala po tulumima s ondašnjom prijateljicom Paris Hilton. A vijest koja zvoni na uzbunu jest da joj je majka uoči saslušanja u hotelsku sobu donosila piće jer je raskalašenoj kćeri prije zatvora htjela priuštiti još malo provoda! Teško da će sudac nakon svega ovoga biti blagonaklon.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Nazareth
Nazareth
19:17 26.09.2010.

a zalosti teske sto napravi od sebe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije