Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

Preminula bivša manekenka i reality zvijezda (52), dugo je tajila da je bolesna

Foto: Wenn/Pixsell
1/6
01.02.2024.
u 17:51

Vijest o smrti potvrdio je njen bivši partner, irski odvjetnik Gerald Kean. On navodi da se Lisa borila s rakom, te je bolest držala u tajnosti. Lisa, koja je prije bila u vezi i sa zvijezdom Riverdancea, Michaelom Flatleyem borila se s opakom dijagnozom neko vrijeme, a zdravlje joj se pogoršalo oko Božića.

Bivša manekenka Lisa Murphy preminula je u 53. godini. Vijest o smrti potvrdio je njen bivši partner, irski odvjetnik Gerald Kean. On navodi da se Lisa borila s rakom, te je bolest držala u tajnosti. Lisa, koja je prije bila u vezi i sa zvijezdom Riverdancea, Michaelom Flatleyem borila se s opakom dijagnozom neko vrijeme, a zdravlje joj se pogoršalo oko Božića. 

- Srce mi je apsolutno slomljeno i vijest o njenoj smrti me potresla - rekao je Kean za britanski The Sun.
Dodao je da je Lisa bila prekrasna žena i da su se krasno provodili zajedno. Naglasio je i da su njegove misli s njenom obitelji i voljenima. 

Lisa i Gerald su bili u vezi deset godina, od 2006. do 2016. Bili su vrlo rado viđeni par na društvenoj sceni u Dublinu. Osim što se bavila manekenstvom, Lisa je bila poznata i kao zvijezda reality showa 'Dublin Wives'.

VIDEO Zdenka Kovačiček: 'Kći se razvela ove godine, sve je to utjecalo na moje zdravlje'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije