Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIVE CRO-A-PORTER

Poznati na CAP-u: "I Tomo je večeras trebao biti ovdje"

nataša
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/9
24.03.2010.
u 23:13

Modni spektakl za glumicu Kristinu Krepelu, ali i druge uzvanike bio je i podsjetnik na preminulog vizažista Tomu Vrbana. - Trebamo podržavati jedni druge, život je tako kratak i krhak. I Tomo bi večeras bio ovdje – kroz uzdah je rekla.

- Volim pogledati modu, no sav se naježim kad je u pitanju stiliziranje. Od toga sam se pozdravio pa mi više nije drago ni kad me prijatelji traže savjet – rekao je stilist Neven Ciganović, jedan od poznatih uzvanika prve večeri Nive Cro- A-Portera.

Modi, točnije njezinu reklamiranju zbogom je rekla i glumica Nataša Janjić. U večerašnjoj mornarskoj verziji mamila je uzdahe no čijih je odora ruku djelo, nije htjela otkriti kao ni to zašto joj dečko Joško Lokas nije na reviji. Nataša je došla u pratnji prijatelja kao i glumica Kristina Krepela. Modni spektakl za nju, ali i druge uzvanike bio je i podsjetnik na preminulog vizažista Tomu Vrbana.

- Trebamo podržavati jedni druge, život je tako kratak i krhak. I Tomo bi večeras bio ovdje – kroz uzdah je rekla Krepela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije