Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MENTALNO ZDRAVLJE

Poznata pjevačica i glumica o svojoj bolesti: Laknulo mi je kad sam dobila dijagnozu

Selena Gomez
Foto: Press Association/PIXSELL
1/14
22.08.2021.
u 15:33

„Svaki put kad sam prošla kroz nešto, pomislila sam: ‘Što je sad na redu? S čime ću se još morati nositi?“, rekla je mlada pjevačica i glumica Selena Gomez.

Poznata pjevačica Selene Gomez (29) progovorila je o borbi s narušenim mentalni zdravljem. „Svaki put kad sam prošla kroz nešto, pomislila sam: ‘Što je sad na redu? S čime ću se još morati nositi?“, rekla je mlada pjevačica za magazin Elle. Mladoj je pjevačici 2014. godine dijagnosticirana autoimuna bolest lupus, a nakon toga se neko vrijeme nije pojavljivala u javnosti. „Moj lupus, transplantacija bubrega, kemoterapija, mentalna bolest, vrlo javni poraz u ljubavi - iskreno, sve su to stvari koje su me trebale srušiti“, sumirala je događaje u svom životu te dodala da joj je najviše pomogla misao kako će ona u budućnosti pomoći drugima.
Gomez je dodala da joj je još dijagnosticiran i bipolarni poremećaj te da joj je laknulo kada su joj to rekli. “Osjetila sam kao da je ogroman teret podignut s mene. Pomislila sam kako ta dijagnoza objašnjava tako puno“, opisala je. 

Pjevačica se zbog svega okružila ljudima koje voli s kojima se najbolje osjeća, a nekoliko puta se i selila. Sada je pronašla idealnu lokaciju koja joj donosi mir te živi na području Los Angelesa s cimerima. Isključila se i s društvenih mreža te rekla da ona ne zna ni svoju lozinku za Instagram, jer je sve prepustila svojoj asistentici.

Podsjetimo, Gomez je pjevačica i glumica, a iza sebe ima vezu s popularnim pjevačem Justinom Biberom koja je na njoj ostavila velikog traga. Glumila je u mnogim teen filmovima te serijama u Disneyevoj produkciji te ima pet studijskih albuma.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
16:35 23.08.2021.

sva ta jadna djeca glumci što ranije krenu u showbizz to i ranije prolupaju, vrlo je malo onih koji se uspiju izvuči normalni i neokrznuti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije