Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DUBROVNIKU

Lejla Filipović podijelila fotografiju sa sestrama Dženanom i Amelom: 'Napokon zajedno'

Lejla Filipović
Foto: Instagram screenshot
1/9
22.08.2021.
u 13:48

Nakon što je nekoliko dana provela sa suprugom Tarikon Filipovićem u Bosni i Hercegovini, doputovala je u Dubrovnik.

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović (44) provela je nekoliko dana sa suprugom, glumcem i voditeljem Tarikom (49) u Bosni i Hercegovini, a sada je doputovala u Dubrovnik gdje vrijeme provodi sa svojom obitelji. Na svojem Instagram Storyju podijelila je fotografiju na kojoj pozira sa sestrama Dženanom i Amelom. "Seke napokon zajedno", napisala je uz fotografiju i dodala tri srca. 

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Lejla obožava ljeto, a posjet BiH i Dubrovniku smatra uobičajenom ljetnom rutom. Rekla je i da prošle godine nije posjetila ova mjesta zbog pandemije, dok je ove godine druga priča. 

VIDEO Severinina ljubavna priča

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije