Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMBICIOZAN PROGRAM

Poznat datum početka emitiranja regionalne UNA TV

UNA TV
Foto: Una TV
1/6
13.12.2021.
u 10:56

U najavnom videu koji se može vidjeti na YouTubeu objavljeno je i kako je slogan banjalučke TV - "Gledaj bez da trepneš".  Podsjetimo, i prije početka emitiranja UNA TV podigla je dosta prašine u medijskom svijetu zbog brojnih lica koja su najavila svoj prelazak na televiziju koja će svoja studija imati u Zagrebu, Banjoj Luci i Beogradu

Nova regionalna televizija Una TV s emitiranjem u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i  će početi 21. prosinca, objavili su na društvenim mrežama. 

U najavnom videu koji se može vidjeti na YouTubeu objavljeno je i kako je slogan banjalučke TV - "Gledaj bez da trepneš". 
Podsjetimo, i prije početka emitiranja UNA TV podigla je dosta prašine u medijskom svijetu zbog brojnih lica koja su najavila svoj prelazak na televiziju koja će svoja studija imati u Zagrebu, Banjoj Luci i Beogradu. 

-  Ponosni smo što su nam najveće zvijezde u regiji ukazale povjerenje i prepoznale kvalitetu koju ćemo ove jeseni predstaviti milijunima gledatelja. Vjerujemo da će publika uživati u pravom programskom osvježenju, jedinstvenom i originalnom sadržaju, duhovitim, dokumentarnim i informativnim emisijama koje ih ove zime očekuju na UNI - poručili su s televizije koja je odličnim uvjetima privukla mnoga poznata imena domaćeg etera. 

Ivana Paradžiković, bivša voditeljica Provjerenog Nove TV, bi i na Una TV trebala voditi istraživački magazin.  U programu Une TV  gledat ćemo i Franu Ridjana, Josipa Šarića, Harisa Džinovića, Zdravka Čolića, te glumca Andriju Kuzmanovića, domaćim gledateljima poznatog po ulogama u serijama "Senke nad Balkanom" i "Jutro će promeniti sve". Kuzmanović će, doznajemo, na Uni voditi novi game show. Voditeljski debi na Uni će imati i pjevačica Maja Bajamić, koja će s glumcem Stefanom Bundalom voditi sasvim novi reality show, dosad neviđen u regiji.

Urednik zabavnog programa bit će Daniel Delale, gledateljima najpoznatiji po „Red Carpetu“ Nove TV, a proteklih pola godine vodio je „Jutrogram“ na Z1 televiziji. S Une TV potvrdili su nama i kako ćemo na njihovom glavnom kanalu gledati i svjetski poznati glazbeni show „I Can See Your Voice“ za koji su u tijeku intenzivne pripreme. Veličanstveni studio, žiri sastavljen od velikih zvijezda regije, kao i natjecatelja, među kojima će biti super talentirani pjevači, ali i oni bez tako sjajnog glasa, pridonijet će vrhunskoj zabavi za cijelu obitelj. Žiri će imati pune ruke posla, a njihov će glavni zadatak biti pomoći glavnom natjecatelju da pogodi tko je pravi pjevač među šest onih koji dolaze na pozornicu, a koji su različitih struka. Ako natjecatelj uspije prepoznati i pogoditi tko je pravi pjevač među sudionicima, osvaja vrijednu novčanu nagradu. Ova je emisija puna komičnih scena, ali zahtijeva i iznimnu koncentraciju natjecatelja te logično promišljanje. Nedavno je program Une pojačala i dugogodišnja novinarka RTL-a Ana Miščević, koja je će nakon "Exkluziva" vodit i jednu zabavnu emisiju na Uni. 

News program Une pojačali su i RTL-ovi Ivan Žada, Petar Panjkota i Nataša Vidaković, zatim Matea Dominiković s N1 televizije, te Ivana Tomić, bivša novinarka Nove TV koja je nakon toga bila glasnogovornica HSS-a. Regionalnu ekipu upotpunit će i atraktivna Sarajka Dejana Rosuljaš, koju smo dosad mogli gledati na OBN-u.

Direktor informativnog programa Une TV je Zoran Kusovac, čovjek s dugogodišnjim novinarskim, uredničkim i menadžerskim iskustvom u vodećim engleskim i američkim informativnim TV stanicama i pokretač prve digitalne televizije u regiji, Fox TV-a. Direktor produkcije je Krešo Marić koji je iskustvo u najkompleksnijim produkcijskim pothvatima stjecao na HRT-u, Novoj TV, RTL-u, N1 i u mnogim neovisnim projektima.

Direktorica programa Viktorija Jeftić uspješno je stvarala inovativne i popularne programe na više TV postaja u regiji: Fox TV Srbija, Prva televizija i RTS. Idejni tvorac televizije je Dejan Jocić, iskusni medijski menadžer s nekoliko uspješnih projekata u Srbiji, poput Prve srpske TV, ali i u Europi. Jocić ima široko medijsko iskustvo koje obuhvaća sportski kanal DSF, pa Premiere i Kirch New Media.

VIDEO: Božidar koji je napravio bijesnu scenu u Večeri za 5 pojavit će se i u novom showu 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
11:27 13.12.2021.

Nastavak balkaniziranja Hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije