Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata pogledajte izvrsnu mini seriju „Šesti autobus“

A1 TV
02.11.2023.
u 10:35

Mini serija o padu Vukovara „Šesti autobus“ premijerno dostupna na A1 TV

Ususret Danu sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Danu sjećanja na žrtve Vukovara i Škarbnje, koji se obilježavaju 18. studenog, A1 je na svoju TV platformu i A1 Xplore TV aplikaciju ekskluzivno uvrstio mini seriju „Šesti autobus“ i to bez dodatne naknade za sve korisnike. Riječ je o premijernom TV prikazivanju ove serije, koja je prethodno bila dostupna samo u kino projekcijama u formi dugometražnog filma.

Potresna drama o padu Vukovara

Mini serija, nastala iz istoimenog filma „Šesti autobus“ koji je premijerno prikazan 17. studenog prošle godine u više od 60 kina diljem Hrvatske, priča je o mladoj Amerikanki koja pokušava pronaći čovjeka iz svoje prošlosti tijekom najvećeg sukoba na europskom tlu od Drugog svjetskog rata. Bitka za Vukovar u režiji Eduarda Galića, potresna je drama koja inspiraciju crpi u istinitom događaju o šestom autobusu kojim su zarobljeni branitelji i ranjenici prevezeni iz Vukovarske bolnice prema sudbini koja je nepoznanica i dan danas, nakon više od 30 godina. Ujedno potiče razgovor i otvara pitanja o preko tisuću nestalih na području Vukovara u to crno doba.

Odličnu glumačku ekipu čine Marko Petrić koji je utjelovio glavni muški lik branitelja Josipa te Zala Djuric koja tumači lik Olivije. Kroz uvjerljive izvedbe glavnih glumaca, izvrstan soundtrack i režiju koja težinu teme podiže na novu razinu, gledateljima pruža iskustvo vrijedno gledanja i približava ih tragičnim događajima Domovinskog rata.

Ekskluzivna premijera na A1 TV

Ova mini serija premijerno je i bez dodatne naknade dostupna samo u A1 TV videoteci i A1 Xplore TV aplikaciji koju možete instalirati na svoj smart TV, mobitel, računalo ili tablet te gledati u udobnosti svojeg doma ili u pokretu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije