Naslovnica Showbiz Clubbing

Porcijunkulovo po 53. put u Čakovcu

Brojni posjetitelji iz Hrvatske i susjednih zemalja moći će uživati u zabavnim sadržajima u karakterističnom ambijentu tisuća šarenih kišobrana i besplatnim koncertima Halida Bešlića, Klape Šufit, Miroslava Škore, Prljavog Kazališta, Danijele i Petra Graše.
17. srpnja 2017. u 14:43 8 komentara 1469 prikaza
Pogledajte galeriju 1/4

Poznata manifestacija Porcijunkulovo i ove će se godine, po 53. put, održati u Čakovcu od 28. srpnja do 2. kolovoza.

Porcijunkulovo Čakovec Svake godine sve bolje Porcijunkulovo i ovaj put neće razočarati niti najizbirljivije

Brojni posjetitelji iz Hrvatske i susjednih zemalja moći će uživati u zabavnim sadržajima u karakterističnom ambijentu tisuća šarenih kišobrana i besplatnim koncertima Halida Bešlića, Klape Šufit, Miroslava Škore, Prljavog Kazališta, Danijele i Petra Graše. Specifičnost manifestacije su izlagači koji nude autentične suvenire i rukotvorine.

Prezentira se i bogata gastronomska ponuda, a u ponudu Porcijunkulova spadaju dječje igraonice i radionice te pričaonice, umjetničke izložbe i promocije specifičnih djelatnosti.

porcinijuklovo ČAKOVEC Otvoreno je 52. Porcijunkulovo, najveća kulturno-turistička manifestacija u Međimurju Porcijunkulovo Vrhunski izvođači Još bolje Porcijunkulovo 2016.! '02.08.2010., Cakovec- Modnom revijom i raznim sadrzajima zavrsilo Porcijunkulovo 2010. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL' ČAKOVEC Manekenke Modnom zonom uljepšale Porcijunkulovo
 

VIP izdvaja za Vas

 • ilija.pravednik:

  I Halid Bešlić otvara. Jeli to moguće??

 • Avatar pora
  pora:

  upalo mi u oko podebljana slova izvođaća ?! to su valjda htjeli istaknuti najlosije ?

 • Mlach:

  laž...pa ta selska zabava traje tek par godina