Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slične ideje

Pogledajte kako su novu godinu dočekali naši poznati!

Foto: Instagram
1/9
01.01.2020.
u 08:00

Domaći celebrityji definitivno preferiraju kućnu atmosferu - ako ne moraju raditi.

Veliki tulumi za Novu godinu definitivno su izašli iz mode, a to potvrđuju i brojni domaći celebrityji koji su ove godine odlučili ostati kod kuće. Naši poznati definitivno preferiraju kućnu atmosferu - ako ne moraju raditi.

Brojni su Novu proslavili u krugu obitelji, a ako su odlučili izaći, nisu to željeli podijeliti s javnosti jer dokaza na društvenim mrežama nema, štoviše, neki čak nisu objavljivali ni masovne čestitke svojim obožavateljima i brojnim pratiteljima. Dok su fanovi glumicu Natašu Janjić  mogli vidjeti na HRT-ovom Milijunašu, kako za humanitarne svrhe osvaja 125 tisuća kuna ona je na Instagramu objavljivala fotografije kućnog tuluma s kolegicom i prijateljicom Lanom Gojak.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Za kućni tulum se odlučila i voditeljica Tatjana Jurić, a kako bi dokazala da ozbiljno želi preskočiti veliko slavlje Nove godine fotografirala je papuče koje su obule ona i njezine uzvanice da bi im bilo što udobnije.

Ipak, nisu svi htjeli samo da im bude udobno i da im nitko ne prolijeva jeftina pića po skupim toaletama i cipelama.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nives Celzijus je u klub povela svoju prijateljicu Ivanu Knoll. Tamo su ih dočekali stilist Neven Ciganović i dizajner Ivica Skoko. Kako bi dokazala da je turbulentna godina definitivno iza nje, u klubu je Novu godinu dočekala i voditeljica Ecija Ivušić.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Sa svojim pratiteljima na Instagramu je podijelila da je prvu poljubila svoju najbolju prijateljicu Moranu Golubić, te se odlično zabavljala.

Izaći je odlučila i glumica Ana Gruica Uglešić, koja se fantastično provela u restoranu La Bodega u Splitu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ni naši nogometaši nisu slavili pretjerano ekstravagantno. Luka Modrić se družio sa suprugom i djecom, a u sličnoj atmosferi novu je dočekao i Ivan Rakitić.

 

Voditeljica Marijana Batinić praznike provodi u rodnom Splitu, gdje je s obitelji svakodnevno u 'điru', no staru godinu je ispratila - u kući.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Iz Zagreba je pobjegla i voditeljica Ivana Mišerić, no pratiteljima nije željela otkriti lokaciju.

Novinarka Fani Stipković nije bila tako tajnovita pa je napisala da se trenutačno nalazi u Parizu, a objavila je i fotku u izazovnoj odjevnoj kombinaciji koju, možemo pretpostaviti, nije odjenula kako bi gledala trilogiju 'Gospodara prstenova' pod dekicom.  

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Komentara 2

IN
inox14
09:33 01.01.2020.

Ja sam novu godinu dočekao na babinom kuku

DU
Deleted user
08:50 01.01.2020.

Jesenti milu bigulicu, tu nema pomoći. Naime, nas tzv. obične male ljude ravno boli patak (ili patka, kako koga) za to kako su novu godinu dočekali tzv. selebritiji, što mu inače dođe otprilike isto što i pusti i isprazni ljudi. Uprava kao i za to što će Bandić Mikijev tzv. Advent trajatii i cijeloga siječnja. Tja kaj se more. Jednostavno smo nekako gluhi i slijepi za takve "napredne fenomene". Amen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije