Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna kako to riješiti

Pjevač Zdravko Škender upao je u financijske probleme: U strahovitoj sam krizi

Šibenik: 24. Večeri dalmatinske šansone
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/6
10.08.2022.
u 20:40

Tijekom karijere, nažalost, nisam stekao neko veliko bogatstvo jer sam sve uložio u obitelj, njihovo odrastanje, kaže glazbenik

Zdravko Škender uskoro će u Opuzenu otpjevati svoju novu pjesmu "Ulovija san ribu". Veseli se tom nastupu i kaže kako mu to daje snagu da izdrži sve tragedije koje je imao u životu. U razgovoru za RTL rekao je kako nema baš mnogo nastupa i s veseljem se odazove na sve i dodaje kako nastupa, ali ne onoliko koliko priželjkuje i ne skriva kako je zapao u financijske probleme, o čemu je otvoreno progovorio u ovom razgovoru.

– Još uvijek pjevam iz ljubavi, ne zbog novca. Pjevam zaista iz srca. Iako, ne mogu reći, novac je svakome potreban. U strahovitoj sam krizi. Nemam velika primanja, imam mirovinu, ali to je toliko smiješno da jedva od toga živim kad platim režije i hranu. Što se tiče nastupa, problem je hiperprodukcija, puno je glazbenika, danas se ne gleda više kvaliteta. Ne gleda se kako tko pjeva, nego se gaže dobivaju po tome tko negdje ima vezu. Trenutačno mi nitko ne pomaže, ne znam kako ću izaći iz financijske krize. Tijekom karijere, nažalost, nisam stekao neko veliko bogatstvo jer sam sve uložio u obitelj, njihovo odrastanje… – izjavio je Škender.

Kazao je kako se i sam ponekad pita odakle crpi tu snagu i volju.

– Glazba, to je moj svijet, to sam ja. Volio bih da mi ljudi daju priliku jer sam ipak glazbom proputovao svijet. Žalosno je da u domovini nemam kruha. Bilo bi mi drago da se to promijeni – kaže glazbenik. 

VIDEO Božo Vrećo pozirao u jednodijelnom kupaćem kostimu: 'Kakve noge, da su barem moje ovakve'

 

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar nekakav
nekakav
07:21 11.08.2022.

Žao mi je, ali ti nisi uplatio ni kune u mirovinski sustav, tebi država isplaćuje mirovinu našim novcima, jer je ovakve estradnjake i kulturnjake proglasila nekakvim posebnim radnicim, svetim kravama. Oni zarađuju milijune svojim pjevanjem, nema nastupa ispod 20.000 kuna, plus još i na ruke. Nek pokažu kolko poreza plate mjesečno. Mislite da je grdović samo tako olako razbijao ferrari?!

PO
poluprovokator
22:51 10.08.2022.

Pjevač koji ne radi konstantno na odnosu sa publikom i predano na novim pjesmama te 10~20 godina ne izda novi album je bivši pjevač nažalost.

DU
Deleted user
22:12 10.08.2022.

Kolko si uplacivao u mirovinsko tolka je mirovina, trebao si taj veci dio para dobivenih na crnjaka pametnije uloziti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije