Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
često se događa

Pierce Brosnan objavio dirljivu posvetu supruzi, a u komentarima je napali na račun izgleda

Foto: Profimedia
1/8
03.09.2022.
u 18:30

Pierce je tim povodom na svom Instagram profilu objavio fotku sa suprugom s njihovog vjenčanja. Uz fotku Brosnan je supruzi posvetio dirljiv status.

Glumac Pierce Brosnan (69) i njegova supruga Keely Shaye Smith (58) proslavili su nedavno 21. godišnjicu braka. Pierce je tim povodom na svom Instagram profilu objavio fotku sa suprugom s njihovog vjenčanja. Uz fotku Brosnan je supruzi posvetio dirljiv status. 

"Sretna godišnjica mojoj ljubavi. Plesali smo tu noć i plešemo taj ples i danas. Sve bih mogao ponoviti", napisao je glumac kojeg su mnogi zapamtili po ulozi Jamesa Bonda.

 

Ispod fotografije brzo su se počele nizati čestitke, ali i zlobni komentari na račun izgleda njegove supruge. Ti komentari sada su uklonjeni, no ovo nije prvi put da se 69-godišnjak susreće s ovakvim negativnim reakcijama na Keelyjin izgled. On inače uvijek stane u njenu obranu, a to je učinio i kada je prošle godine objava jednog trola na račun njenog izgleda postao viralan.

"Ja obožavam svaki dio njenog tijela. Ona je najljepša žena u mojim očima. I zato što je rodila našu djecu. Oduvijek sam ju stvarno volio zbog toga kakva je osoba, ne zbog njene ljepote, a sad je volim još i više jer je majka moje djece. Jako sam ponosan na nju i uvijek se trudim biti dostojan njene ljubavi" komentirao je tada Brosnan. 

Foto: Profimedia

Glumac, inače, snima novi film 'The Last Rifleman'. U filmu stari vojnik bježi iz staračkog doma u Sjevernoj Irskoj kako bi otputovao u Francusku i odao počast palim kolegama na 75. godišnjicu iskrcavanja u Normandiji na Dan D. Među tim palim kolegama je i njegov najbolji prijatelj. Priča koju prati film inspirirana je životom veterana Drugog svjetskog rata, Bernardom Jordanom, koji se u dobi od 89 godina iskrao iz staračkog doma u Sussexu te se ukrcao na autobus za Portsmouth pa na trajekt za Francusku. U Normandiju se uputio u lipnju 2014. godine.

VIDEO Najomraženiji lik na internetu, Andrew Tate, ljetuje s Hrvaticama: Naša influencerica pokazala kako provode dane!

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije