Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s obitelji huljić na adventu

Petar Grašo prvi put u javnosti snimljen s kćeri, nije se odvajao od nje: 'Bio je jako pažljiv'

Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint
Foto: PIXSELL/Ilustracija
1/7
27.11.2022.
u 13:38

Veseli prolaznici uhvatili su obitelj kako uživa pred hotelom Esplanade u kuhanom vinu i finim hot dogovima.

Pjevač Petar Grašo (46) uputio se sa suprugom Hanom Huljić (31), malenom Albom, te Haninim roditeljima Tončijem i Vjekoslavom na zagrebački Advent, a stigli su baš na otvorenje.

Veseli prolaznici uhvatili su obitelj kako uživa pred hotelom Esplanade u kuhanom vinu i finim hot dogovima. Fotografije možete vidjeti OVDJE

Novopečeni tata se nije odvajao od svoje mezimice.

- Djevojčica je bila budna, a Petar je cijelo vrijeme pazio na nju, jer je i bila u njegovom naručju. Bio je jako pažljiv - ispričala je prolaznica za 24 sata. Dodaje da je obitelj stigla na Advent malo prije 23 sata i ostali su do kraja muzike, koja je završila ubrzo.

Podjsetimo, Petar Grašo neumorno radi posljednje vrijeme, a tako se nedavno vratio iz Beograda gdje je 11. studenog održao nezaboravan koncert u Štark Areni. Prije koncerta priznao je medijima da zbog posla ne uspije vidjeti malenu Albu onoliko koliko bi htio. 

- Trudim se biti što više sa svojom obitelji, ali kad mene nema, tu je divna brižna majka koja je tu ulogu prihvatila s najvećim veseljem. Ima baka, ima djedova i svih - rekao je ranije za srpski Telegraf.

VIDEO>>Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja na trgu bana Jelačića.

Ključne riječi

Komentara 6

PE
PeroST
17:22 27.11.2022.

Da je malena stvarno njegova ne bi se odvajao od nje .Još jedan cirkus u režiji klana Huljić.

TR
tratincica68
19:25 27.11.2022.

Bice danci bebi siter.sve mi se cini uskoro.

TR
tratincica68
19:12 27.11.2022.

Dobre balote

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije