Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema predbračnog ugovora

Otkriveni novi detalji razvoda, a pjevačica već viđena u zagrljaju drugog

Foto: PA/Pixsell
1/5
30.04.2019.
u 15:15

U kratkom priopćenju glasnogovornik pjevačice Adele je napisao kako su se ona i njezin sada bivši suprug odlučili rastati no da će za sina pokušati brinuti najbolje što mogu i da mole za privatnost.

Britanska pjevačica Adele odlučila se razvesti od supruga Simona Koneckog, a neki detalji braka procurili su u javnost. Naime, supružnici nisu živjeli zajedno već neko vrijeme, a zajedno su bili samo zbog sinčića Angela.

U kratkom priopćenju glasnogovornik pjevačice je napisao kako su se ona i njezin sada bivši suprug odlučili rastati no da će za sina pokušati brinuti najbolje što mogu i da mole za privatnost.

Adele i Simon navodno nisu živjeli zajedno već neko vrijeme, piše Daily Mail. Isto tako napominju da to nitko nije znao i da je ta veza već neko vrijeme bila formalno mrtva. Adele je isto tako već viđena kako ljubi nepoznatog muškarca u New Yorku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Auckland / Mt Smart Stadium / Mar 25

A post shared by Adele (@adele) on

- Ona je snažna žena koja samo želi nastaviti sa svojim životom. Muškarac s kojim je viđena sličan je njezinom bivšem suprugu, samo je 'zgodniji' - otkrio je izvor blizak pjevačici.

Adele i bivši suprug nisu potpisali nikakav predbračni ugovor pa ubrzo slijedi bitka za podjelu imovine. 

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
16:13 30.04.2019.

Bitka za podjelu imovine, koju će vl nesumnjivo pomno i do u detalje prepisivati i kopirati.

TO
toljaga22
16:07 30.04.2019.

kuja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije