Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmara

Oduzima dah i u 50. godini! Vlatka Pokos pokazala kako uživa u jacuzziju

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
10.07.2020.
u 14:13

Još uvijek nije poznato hoće li Vlatka ovo ljeto ikako stići do Hrvatske, kao što je to dosad redovito činila u vrijeme ljetnog odmora.

Voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos već godinama živi u Torontu u Kanadi, a iako je ovo ljeto planirala odmarati u Splitu i na omiljenom Čiovu, pandemija koronavirusa joj je poremetila planove.

1/9

Već duže vrijeme nije objavljivala na Instagramu, no sada je svojim pratiteljima pokazala kako se ipak snašla u ljetnim danima i odmara u jacuzziju.

Iako je u ožujku napunila 50 godina, Vlatka je svih iznenadila fotkom na kojoj se vidi kako i dalje izgleda fantastično.

Foto: Instagram screenshot

Još uvijek nije poznato hoće li Vlatka ovo ljeto ikako stići do Hrvatske, kao što je to dosad redovito činila u vrijeme ljetnog odmora.

Podsjetimo, Vlatka već tri godine živi u Torontu, a tamo je i diplomirala na studiju oglašavanja i marketinške komunikacije te je nakon studenstkog statusa nedavno dobila i radnu dozvolu. 

Ključne riječi

Komentara 13

HR
hrvoje367
15:07 10.07.2020.

Kakav želudac mora imati kad čisti kuburu dedi od 7 banki

TA
Talleyard
15:34 10.07.2020.

Njvše uživa kada se dobro proda, no čudno je zašto je svi brzo odbace kao rubu sa greškom.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
08:05 11.07.2020.

Glava joj je pomalo balonirana. Dojmljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije