Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Obožavatelji su se zbog ovog videa razveselili zarukama Gabi i Miroslava, a onda se oglasila Gabi

Foto: RTL
1/9
07.12.2023.
u 21:30

Inače, ova natjecateljica prvo bila na farmi farmera Ivana, no tada se već krenula dopisivati s Miroslavom, a nakon odlaska s Ivanove farme odmah je došla na Miroslavovu

Pred kraj ove sezone showa "Ljubav je na selu" postalo je očito koji parovi žele nastaviti svoju vezu u budućnosti, a među njima su bili farmer Miroslav i Gabrijela koji su se nakon romantičnog putovanja činili jako zaljubljeni. U srijedu je emitiran prvi dio finala showa "Ljubav je na selu", a na društvenim mrežama obožavatelji su Gabrijelu stalno ispitivali koliko ona i Miroslav namjeravaju ostati zajedno. Ubrzo je Gabrijela na TikToku podijelila fotografiju na kojoj ponosno pokazuje zaručnički prsten, a obožavatelji su im u komentarima čestitali na ovom koraku.  Ubrzo je Gabi demantirala ovu informaciju. - Zezala sam se. To je prsten koji mi je posudila Ksenija - rekla je Gabi za RTL i dodala kako se odlučila našaliti na temu zaruka jer je svi stalno pitaju o tome. 

- Ja sam zaobišao sve prepreke - rekao je farmer Miroslav prije nekoliko dana i komentirao da nije bio na zajedničkoj zabavi prije nego su farmeri odlučili koga vode na svoja imanja te je otkrio kako je htio da baš Gabi dođe na njegovo imanje. - Ja sam imao želju da Gabrijela dođe na moju farmu. Želio sam je upoznati. Naravno, ostala je do kraja. Znači, iskre ima. Idemo korak po korak. Znači, više od prijateljstva - rekao je Miroslav. 

 

@gabrijela2908 #AteQuando #CapCut #love ♬ som original - Modelos CapCut 🚀

 

Farmer je tada u emisiji istaknuo da će se potruditi da idu u pravom smjeru. - Želimo više od prijateljstva, više od ove ljubavi. Znači, idemo da bismo stvorili jednu obitelj - rekao je Miroslav. - Mogla bih se zamisliti kao njegova supruga. Kako ne? Proveli smo puno vremena zajedno. Puno pričamo, puno znamo jedno o drugome. Mislim da smo se najbolje upoznali od svih osam parova - rekla je Gabrijela tada.

Inače, ova natjecateljica prvo bila na farmi farmera Ivana, no tada se već krenula dopisivati s Miroslavom, a nakon odlaska s Ivanove farme odmah je došla na Miroslavovu. Ovaj par jedno se vrijeme borio s razlikom u godinama, kao i drugim damama na njegovoj farmi koje e nisu slagale s njihovom vezom. No, čini se da Gabrijeli i Miroslavu to nije smetalo niti utjecalo na njih.

VIDEO Sin Aleksandre Prijović zapjevao s mamom na koncertu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije