Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJOM U 2

Stanković otkrio koji mu je katolik gost u idućoj emisiji: 'Treba li pomagati izbjeglicama'?

Zagreb: Televizijski voditelj i urednik Aleksandar Stanković
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/10
07.12.2023.
u 10:00

- Treba li izbjeglicama pomagati, ili slati vojsku na granice? Mislite li da migranti u Europu dolaze zbog nesreće, ili se radi o velikom međunarodnom planu pokoravanja Europe? Zašto Isusovci pomažu , a neke političke stranke zaziru od migranata pitat ćemo ravnatelja isusovačke službe za izbjeglice u jugoistočnoj Europi Stanka Pericu, napisao je Stanković

Aleksandar Stanković. urednik i voditelj HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2", prošlu je emisiju završio pitanjem gledatelja kojeg je zanimalo "kada će ugostiti jednog katolika". Evo, mogu odmah najaviti da ćemo u idućoj emisiji imati pravog katolika, kazao je tada Stanković. Sada je na Facebbok stranici "Nedjeljom u 2" najavio kako će mu idući gost biti Stanko Perica.

- Treba li izbjeglicama pomagati, ili slati vojsku na granice? Mislite li da migranti u Europu dolaze zbog nesreće, ili se radi o velikom međunarodnom planu pokoravanja Europe? Zašto Isusovci pomažu , a neke političke stranke zaziru od migranata pitat ćemo ravnatelja isusovačke službe za izbjeglice u jugoistočnoj Europi Stanka Pericu, napisao je Stanković.

- Odličan sugovornik za ovu temu, poručila mu je jedna gledateljica.  Aleksandar Stanković nedavno je u velikom intervjuu za Ekran Večernjeg lista kazao kako se nosi s kritikama.

VEZANI ČLANCI: 

- U početku su svi hvalili. Kritike su došle tek kasnije. S kritikama licem u lice sam se dobro nosio. Evo, ovih dana sam baš boravio u Dubrovniku i pola grada me kritiziralo da sam nedavno bio blag prema njihovu gradonačelniku. I, što sam mogao, povukao sam se. Previše ih je. S druge strane, malo teže sam podnosio kritike anonimnih osoba koje su na društvenim mrežama često progovarale s mržnjom i ne mogu reći da sam se s godinama naviknuo …nisam, samo što danas puno rjeđe čitam komentare na društvenim mrežama. Jednostavno, sve sam manji mazohist, kazao je Stanković i otkrio da nikad gostima ne daje pitanja unaprijed.

- Nitko mi nikada nije pokušavao ograničiti pitanja, tj. neki jesu, ali onda nisu gostovali u emisiji. Međutim, i ti koji jesu, nisu bili političari. Od početka svog rada oko "Nedjeljom u dva" stvorio sam takvu atmosferu da nikome ne pada na pamet da mi bilo što ograničava. Naravno da moji urednici znaju tko je gost, naravno da gostu kažem teme razgovora koji ćemo voditi, ali pitanja nikada ne govorim niti me to itko od njih traži. U stvari ne, lażem! Jednom me PR tim srpskog predsjednika Tadića kao uvjet za intervju tražio da im pošaljem pitanja. Poslao sam im lažna pitanja i onda u emisiji postavio neka svoja. Bunili se jesu, ali bilo je kasno, rekao je Stanković. 

VIDEO: Miša Grof odgovorio Nikolini Pišek: 'Pristajem joj dati sve samo ako poludim' 

Komentara 8

JO
JovanC
14:26 07.12.2023.

Briga njega sto ga Hrvati ne vole i ne gledaju, on zgrce bogatstvo na dvije emisije i tako do smrti. Samo zato jer je trgovacka koalicija na vlasti.

BF
bf23
13:56 07.12.2023.

Pravo na izbor- ne želim plaćati hrt pretplatu na kojoj parazitiraju subverzivni elementi poput dotičnog.

MA
Makbe
09:21 11.12.2023.

P. Perica, imali ste priliku puno više svjedočiti, a niste. Ne osuđujem vas, ali mi je žao. "To nije moj način...?Svjedočiti se ne može u zatvorenoj sobi nego samo pred svjedocima. Imate li vi hrabrosti javno kleknuti i moliti se Bogu na Trgu pred neprijateljskoj gomili nevjernika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije