Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatna malina

Objavljene nominacije za najgora filmska ostvarenja, na popisu je jedno zanimljivo ime

Foto: Profimedia
1/3
22.01.2019.
u 09:26

Trump je nominiran za najgoreg glumca za 'cameo' uloge u dvama dokumentarcima prošle godine, "Death of a Nation" redatelja Dinesha D’Souza i "Fahrenheit 11/9” Michaela Moorea.

Neuspješni mafijaški film Johna Travolte "Gotti" i predsjednik Donald Trump nominirani su za Zlatne maline, 'nagrade' za najgora filmska ostvarenja u 2018. koju su organizatori proglasili godinom katastrofa, na ekranu i izvan njega.  

Posljednji u nizu filmova o Sherlocku Holmesu "Holmes & Watson” dobio je šest nominacija, uključujući za najgore glumce Willa Ferrella i Johna C. Reillyja, "koji su upropastili dva najvoljenija lika svjetske literature".

Zlatne maline stvorene su 1980. godine kao suprotnost Oscarima i nominacije se objavljuju dan prije oskarovskih.

Trump je nominiran za najgoreg glumca za 'cameo' uloge u dvama dokumentarcima prošle godine, "Death of a Nation" redatelja Dinesha D’Souza i "Fahrenheit 11/9” Michaela Moorea. 

Trump već ima Zlatnu malinu iz 1989. za igranje samoga sebe u filmu "Ghosts Can’t Do It” s Bo Derek. 

Trumpova supruga Melania i bliska suradnica Kellyanne Conway nominirane su sporedne glumice za arhivske snimke korištene u "Fahrenheitu 11/9”.

"Gotti", film o pokojnom njujorškom mafijaškom kumu Johnu Gottiju, potpuno je propao na kino blagajnama, i nominiran je za najgori film, scenarij i najgori glumački par Johna Travoltu i njegovu suprugu Kelly Preston.

Za nominirane i dobitnike glasa oko tisuću članova Zlatne maline iz 24 zemlje, koji se za 40 dolara u udrugu mogu učlaniti mogu internetskim putem. 

Dobitnici ako se pojave na dodjeli dan uoči Oscara, dobiju kipić u obliku maline veličine loptice za golf, smještene na roli filma, posprejan zlatnom bojom. Nagrada košta pet dolara.

Pogledajte kako su poznate hollywoodske glumice uništile lice botoksom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije