Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Hanu muče crne misli, kriza s Goranom na pomolu!

Ona treba u partnerski odnos uložiti trud i prilagoditi se osobi koja je na jednoj ''višoj'' životnoj razini.
22. siječnja 2019. u 06:51 11 komentara 39405 prikaza
Foto: Instagram/Wanda Nara
Pogledajte galeriju 1/6

Energija bi joj trebala biti usmjerena na visoko obrazovanje, putovanja fizička i duhovna, na intelektualni razvoj.

sasvim iskreno Hana ide na plastičnu operaciju? Sve je otkrila u novom videu!

Sklona je sanjarenju, a za ostvarenje snova treba joj mnogo praktičnosti. Sklona je distancirati se od manje ''pametnih'' ljudi, a tako je zbog nedovoljnog smisla za proporcionalnost. Hana je rođena u vrijeme mlađaka, a to govori da je porijeklom iz obitelji u kojoj otac i majka igraju istu ulogu prema djetetu, oba roditelja imala su slične stavove, ciljeve ili način komuniciranja s djetetom. Kao dijete nije imala zamjenski autoritet, pa se kao odrasla osoba ne voli obraćati drugim ljudima za savjet niti učiti od drugih. Misli da je sama sebi najbolji autoritet.

Vrlo je subjektivna, individualac, pomalo osobenjak i svojeglava. Češće se identificira s ocem nego s majkom. Duboko su joj ukorijenjene navike i nesvjesna ponašanja. Za nju nema kompromisa, ali upravo na toj fleksibilnosti mora najviše raditi.

Gospodin Savršeni Gospodin Savršeni Hana o atmosferi u realityju: Kad bi malo popili bilo je svega

Ne smije na život i odnose gledati 'crno-bijelo'. Ona zapravo želi biti voljena, viđena kao pozitivna, omiljena i topla srca. Želi biti popularna. Nekada se ne zna nositi s neugodnostima, s neljubaznim ljudima, s  ružnim situacijama. Vidi ono što želi vidjeti. Kao dijete bila je ''tatina curica'' iako nije dobila od oca ono što joj je trebao dati.

Sklona ekstravaganciji, luksuzu, komforu, novcu, ugodnom životu. Voli pomagati drugima. Sklona je bavljenju biznisom i vjeruje da će ostvariti veliki uspjeh. Ima veliku vjeru u ostvarenje svojih snova. Bude li radišna i uporna, to će uspjeti.

Šarmantna je, popularna, lijepa, elegantna. Ima praktični kreativni talent. Doživjela je više razočarenja u ljubavi. Ima dobru tjelesnu energiju, ali nedostaje joj borbenost i poduzetnost, nedostaje joj samodisciplina. Jupiter joj daje sklonost predimenzioniranju svega i pretjerivanju s ponosom pa postaje pompozna, preuveličava, hvali sebe.  Sklona je prelaziti preko važnih detalja, a ima i nedostatak umjerenosti u trošenju novca.

Hanom često upravljaju impulsi, ne sluša savjete, djeluje prenagljeno i tako dolazi u sukob s okolinom, što je na njezinu štetu.

Ima visoki nivo inteligencije, sposobnost i brzinu učenja, sposobnost izražavanja, prihvaćanja izazova. Lako uči strane jezike, visoko je moralna, a to navodi na pretpostavke o završetku studija i daje dobre rezultate, samo treba krenuti u tom smjeru. Nikako ne smije ostavljati nezavršenim ono što započne. Očekuje materijalno udoban život, pa stoga troši više nego što si može dopustiti.

na youtubeu Hana otkrila pikanterije iz showa, a dotakla se i drugih natjecateljica

Ima stalno izraženu potrebu za ''propovijedanjem'', pokazivanjem znanja. Uvjerenja su joj istinski emocionalna, a ne dogmatična.  Mjesec upućuje na to da joj je majka bila dosta posesivna i subjektivna pa nije vidjela potrebe djeteta. Zato Hana pokazuje toplinu, brigu za druge, simpatičnu zaštitničku prirodu i želi zauzvrat toplinu i sigurnost.

Zbog sklonosti prema slobodi i oslobađanju od obiteljskih stega Hana bi trebala i mogla živjeti ili u inozemstvu ili u udaljenom gradu od obitelji. Jedan simpatičan detalj: kod kuhanja priprema  prevelike količine hrane u odnosu na potrebu. Naglašene su joj mašta, osjećaji, intuicija (medijska intuicija-vizionarstvo, neka vrsta vidovitosti). Ima dar za fotografiju, dizajn, glazbu, komunikaciju kroz umjetničku formu.

Ona još uvijek voli vile i vještice, pa će dugo u životu doživljavati osobe iz svoje okoline kao ''dobre'' ili kao ''zle''. Često prati intrige, i skandale drugih, i sama je dio toga, a može postati i žrtva medija. Zato treba pomno odabirati gdje, kada i koliko će se pojavljivati u medijima.

gradi karijeru Sad znamo zašto ga nema! 'Savršeni' ugrabio poslovnu priliku; Hana: 'Bravo ljubavi'

Ima sklonost (i talent) za glazbu, umjetnost, voli dobro jelo i piće, udobnu odjeću, lijepe stvari. Odnos prema ljubavi i novcu vrlo je sličan. Ekonomska i osjećajna sigurnost najvažnija joj je. Klasična astrologija tumačila bi položaj njezine Venere na sljedeći način: sa strancima i intelektualcima često dolazi do ljubavnih odnosa koji mogu završiti brakom i selidbom u zemlju u kojoj partner živi. Život u inozemstvu izaziva težnje i, ako se ostvari, u pravilu donosi sreću.

To joj je lijepi putokaz. U partnerski odnos treba uložiti trud i prilagoditi se osobi koja je na jednoj ''višoj'' životnoj razini. Ako iskoristi svoju kreativnost i emocije, izražavanje joj je toplo, osjećajno, nježno i puno ljubavi.

Zvijezda showa Hana iz 'Gospodina Savršenog': Nisam htjela ostaviti dojam očajne udavače

Ozbiljno se odnosi prema životu. U seksu postoje određeni kompleksi i određene sklonosti (ili dio tijela) kojih se stidi. Zanima je tamnija strana života i život poslije smrti. Ima mogućnost pozitivne samoanalize. I u kasnim životnim godinama zadržat će svoj dobar izgled.

U 2019. treba iskoristiti prilike za razvoj, obrazovati se, prihvatiti ponude iz inozemstva i usmjeriti se na posao s inozemstvom ili se preseliti kada joj se ukaže prilika. Pred njom je i nekoliko kriznih situacija u odnosu s Goranom, ali krize služe kao prilika za promjenu stavova koji je ograničavaju, pa joj se savjetuje prilagođavanje okolnostima i usvajanje promjena navika koje će joj unaprijediti život i biti putokaz u kojem smjeru treba ići. Hana to može kada hoće.

Više o astrologiji pronađite na www.andelkasubasic.com.

 Veliki horoskop za 2019. Pogledajte što vas očekuje u ovoj godini: 

Što je istina, a što mit?
Treba li nam baš 8 sati sna, 8 čaša vode ili 10.000 koraka dnevno? Evo što kažu stručnjaci
Električni automobili
NOVA ERA
Jeste li spremni za vožnju prema električnoj budućnosti
 • Avatar Grunf
  Grunf:

  zar ima manje pametnih od nje?

 • Deleted user:

  Ovo je prava zenska van svake konkurencije

 • Deleted user:

  Astrofuzičarka kak stoje stvari sa mehunkom jel kerum tu još kaj čeprka s vremena na vreme ili su šanse nas ostalih na čekanju do 60+