Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVAŽNIJA OSOBA

Nina Badrić objavila emotivnu čestitku: 'Slaba na tebe oduvijek i zauvijek'

Foto: Instagram
1/11
27.09.2022.
u 17:50

Raširi ruke smij se iz sveg srca najbolje tek dolazi! Ponos moj i moja ljubav moja mačka nježnica i moj lav. Životovac moj sretan ti rođendan volim te najviše na Svijetu- poručila je Nina uz video s brojnim zajedničkim trenucima

Pjevačica Nina Badrić (50) na svom je Instagram profilu podijelila video sa sestrom Sunčicom te obilježila poseban dan, njezin rođendan. Uz objavu Nina je napisala i dirljivu poruku te sestru nazvala ''svojom ljubavi i ponosom''.

-Nikad ti nisam ni čveger opalila, a zaslužila si ga barem nekoliko puta. Slaba na tebe oduvijek i zauvijek. Ne zato što si moja, ali si najbolja najljepša sestra na svijetu i meni potrebna u svemu. Ja sam tvoj uragan ti si moja mirna luka. Dupe i gaće država u državi. Raširi ruke smij se iz sveg srca najbolje tek dolazi! Ponos moj i moja ljubav moja mačka nježnica i moj lav. Životovac moj sretan ti rođendan volim te najviše na Svijetu - poručila je Nina uz video s brojnim zajedničkim trenucima, a pratitelji su u komentarima uputili čestitke.

''Sretan rođendan tvojoj divnoj sestri'', ''Tako ste prelijepe seke, volite se i budite jedna drugoj najčvršći oslonac'', ''Ljubav se osjeti i preko ekrana'', ''Neka joj je najsretniji'', ''Predivno, i meni je suza krenula'', ''Sve najbolje'', ''Sretan rođendan'', ''Ljepotice'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Nina je nedavno također podijelila njihovu zajedničku fotografiju, a iako je poznata po svojim glamuroznim odjevnim kombinacijama, za šetnju je odabrala ležernije izdanje. U smeđim čizmicama, trapericama, bijeloj majici i kratkom sakou, Nina je pod ruku držala sestru koja je zablistala u bijelo-sivoj kombinaciji. 

Sunčica inače sa sinom Marcom živi u Italiji, no ljeta uglavnom provode u Hrvatskoj s Ninom, a nije propustila ni sestrinu veliku proslavu 50. rođendana u Zagrebu koja je okupila brojne poznate Hrvate.

VIDEO Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla: Zvala je svakih deset minuta i urlala!

Ključne riječi

Komentara 3

OT
otrovnijezik
18:13 27.09.2022.

Evo je opet. Iskeširala za "torbicu" pa sada fali love.

BO
BO22A
22:19 01.10.2022.

Poruka Večernjoj Hartiji: Dosta više sa uporabom srpskog jezika(upravo sam povratio cijeli doručak nakon čitanja tog patetičnog tzv.članka.)

Avatar popajce
popajce
18:20 27.09.2022.

Nina,opet???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije