Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAJE SE

Serijski lopov iz Mercedesa Doris Pinčić ukrao laptop i prodao ga za 500 kuna

Vedra i nasmijana Doris Pinčić Rogoznica na otvorenju Sportskih igara mladih u Prelogu
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/6
27.09.2022.
u 09:57

– Prišao sam Mercedesu u Ulici Crvenog Križa u Zagrebu 3. svibnja. Razbio sam staklo i iz auta izvadio torbu s laptopom na čijem je ekranu bila slika Doris Pinčić. Laptop sam na kraju prodao za 500 kuna. Bio sam u lošoj situaciji, a kad konzumiram alkohol, činim takva kaznena djela – rekao je provalnik policiji.

Uhićen je serijski provalnik koji je iz Mercedesa HRT-ove voditeljice Doris Pinčić ukrao laptop.

– Prišao sam Mercedesu u Ulici Crvenog Križa u Zagrebu 3. svibnja. Razbio sam staklo i iz auta izvadio torbu s laptopom na čijem je ekranu bila slika Doris Pinčić. Laptop sam na kraju prodao za 500 kuna. Bio sam u lošoj situaciji, a kad konzumiram alkohol, činim takva kaznena djela. Kajem se zbog svega. Znam gdje sam neke od ostalih ukradenih stvari iz drugih automobila odbacivao. Nosio sam maslinastu jaknu, a na glavi masku i kapu – priznao je tužiteljstvu stari policijski znanac Alen I. (37), rođeni Zadranin sa sesvetskom adresom, piše Jutarnji list.

Ukradeni laptop bio je star samo mjesec dana i vrijedan 3600 kuna. Policija je otkrila da je u vozila provaljivao razbijanjem stakala uz pomoć prikladnih predmeta i specijalnog provalničkog alata s naoštrenim vrhom. I tako najmanje devet puta od 3. svibnja do 17. prosinca 2021. 

Djelatnici V. policijske postaje uhitili su ga na tramvajskoj stanici na križanju Zvonimirove i Šulekove nakon posljednje krađe, a tužiteljstvo za njega traži 4 godine i 10 mjeseci zatvora.

Komentar ovog slučaja tražili smo i od Doris Pinčić, objavit ćemo ga kada nam odgovori. 

VIDEO: Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla 

 

Ključne riječi

Komentara 7

HU
Humbleandhonest
10:30 27.09.2022.

Doris zvijezda margarin u sve se miješa je stvarno sposobnija nego što se čini. Kuća bez kredita, mercedes, reklame i angažmani na sve strane, vodi sve živo i neživo, a talenta za vođenje kao ni za glumu ni u tragovima. Je li ona dokaz da se upornost isplati? A ovo da na laptopu ima svoju sliku je vrh. Sliku svoju ljubi.

Avatar kastanjer2
kastanjer2
10:58 27.09.2022.

Moraš biti jako inteligentan pa nešto vrijedno ostaviti u autu da se vidi kroz prozor. Ne ostavljam ni bezvrijedne sunčane naočale da se vide.

DU
Deleted user
11:50 27.09.2022.

Na ekranu laptopa ima svoju sliku - bolest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije