Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV voditeljica

Nikolina Ristović priznala da je bila na zahvatu, otkrila i o čemu je riječ: 'Ožiljak će zacijeliti, flaster nestati'

Foto: Instagram
1/8
30.10.2022.
u 10:08

Nikolina Ristović otkrila je pratiteljima o kakvom se zahvatu radi, ali i da se na isti odlučila iz preventivnih razloga.

Voditeljica Nikolina Ristović (46) svojim je pratiteljima na Instagramu otkrila da se podvrgnula zahvatu i pokazala flaster na nozi koji prekriva ožiljak. Nikolina je otkrila o kakvom se zahvatu radi, ali i da se na isti odlučila iz preventivnih razloga.

"Niti ne znam tko me danas nije upitao čemu služi flaster na nozi. I zaista, sada sam shvatila - upada u oči", započela je Ristović svoju objavu. 

"I neka se vidi, jer ukazuje na važnost preventive. Nisam niti slutila kada sam ležerno ušetala u polikliniku da ću izaći s jednim madežom manje.Ali i jednom brigom također. Ožiljak će zacijeliti. Flaster će nestati. Madež je već otišao. Ionako mi se nije dopadao… Bye, bye brigo, pređi na drugoga. (bolje ni na koga)", zaključila je voditeljica.

Inače, jučer se na Novom groblju u Beogradu okupila obitelj njezinog preminulog supruga Vidoja kako bi obilježili pola godine od smrti. Vidojevi roditelji i prijatelji na grob su položili cvijeće i svijeće. Na groblju je bila i Vidojeva bivša supruga Lana i njihova kći Matea, no, kako tvrde srpski mediji, ne i voditeljica Nikolina Ristović što je iznenadilo okupljene.

- Nikolina je jučer bila u Beogradu, ali nije imala vremena da dođe na groblje jer šeta psa - kazao je Miša Grof za Kurir. Otkrio je i da još uvijek nije dobio rezultate istrage i nalaze obdukcije sina. 

29, October, 2022, Belgrade - The commemoration on the occasion of half a year since the sudden death of Vidoje Ristovic was held at the New Cemetery. Viktor Ristovic -Misa Grof. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 29, oktobar, 2022, Beograd - Pomen povodom godinu dana od smrti Marinka Rokvica odrzan je na Bezanijskom groblju. Photo: Antonio Ahel/ATAImages Photo: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL

Podsjetimo, Vidoje Ristović iznenada je preminuo 8. svibnja u Beogradu. Nakon Vidojeve smrti njegov otac Miša Grof javno se prepirao sa snahom Nikolinom, a zbog svega je voditeljica odlučila angažirati i odvjetnike.  - Medijska hajka je bila jako bolna i nije jenjavala mjesecima. Nitko nije pokazivao ni dozu poštovanja prema mom pokojnom suprugu, meni, djeci koja imaju pravo na svoju privatnost bez obzira na to što sam javna osoba. Mnogi su se ponašali kao lešinari. Pretpostavljam da je to zato što sam žena, koja se na brdovitom Balkanu i dalje tretira kao objekt koji treba iskorištavati dok za to ima energije i dok je politički podobna, a poslije ih treba odstraniti - ispričala je Nikolina  prije nekoliko mjeseci za Gloriju. 

VIDEO Tko je supruga novog britanskog premijera? 

Komentara 2

Avatar Zbregov
Zbregov
10:42 30.10.2022.

rok trajanja ističe, pa sad svaka bubuljica smeta...

DI
Diesel
10:54 30.10.2022.

Jos uvjek ljepa iako mozda pretjeruje sa dijetom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije