Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAO NA OTVORENJU

Ne viđamo ih često! Jacques pozirao s ocem u Vukovaru, fanovi tvrde: 'Kao mladić je'

Foto: Matija Habljak/Pixsell/ Tomislav Miletic/PIXSELL
1/8
31.10.2020.
u 14:37

Sinoć je na svečanom otvorenju vukovarskog Vodotornja zapjevao Jacques Houdek. Pjevač se uoči nastupa javio fanovima na društvenim mrežama.

Sinoćnja izvedba "Ruže hrvatske", odnosno pjesme Mojoj majci, Jacquesa Houdeka na otvorenju vukovarskog Vodotornja njegove je obožavatelje ostavila bez teksta. Prije nego što je zapjevao na svečanosti, odlučio je pozirati s ocem podno vodotornja te se javio obožavateljima.

"Moj Stari i ja, dva Slavonca ispred Vukovarskog vodotornja, simbola hrvatskoga zajedništva. Preponosan što ću večeras imati ogromnu čast uživo izvesti Ružu hrvatsku (Mojoj majci) na svečanom otvorenju vukovarskog simbola ponosa i slave", napisao je Jacques ispod fotografije s ocem koju su komentirali mnogobrojni obožavatelji istaknuvši da mu je otac poput mladića.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Tata je kao mladić!", "Najljepši pozdrav tati i tebi", "Pozdrav tebi, a posebno ljudini pored tebe", samo su neki od komentara ispod objave koja je prikupila oko 4700 lajkova i skoro 200 komentara.

Pozirao je i s gradonačelnikom grada Vukovara, Ivanom Penavom.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Postoje jako posebni trenuci kada sam dragom Bogu najzahvalniji na blagoslovu što svojim glasom kroz pjesmu mogu iznijeti i prenijeti najdublje emocije, a jučerašnji je nastup na svečanome otvorenju Vukovarskog vodotornja sigurno jedan od najposebnijih doživljaja u mome životu... Neopisiv je to osjećaj časti i poštovanja, ponosa, zajedništva, zahvalnosti i povezanosti, pripadnosti narodu... U zahvalu svima koji su svoje živote predali na službu svojoj domovini i narodu koji to nikada ne smije zaboraviti...", napisao je pjevač nakon nastupa.

Podsjetimo, vukovarski Vodotoranj sinoć je otvoren nakon troipolgodišnje obnove. Svečano otvorenje bilo je praćeno prigodnim koncertom, ali bez nazočnosti javnosti.

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar MK3
MK3
14:50 31.10.2020.

Hvala Jacques!

Avatar arhaika
arhaika
08:40 02.11.2020.

Bravo! Predivno je pjevao.

FA
fajlpz
23:46 31.10.2020.

Koje je toranj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije