Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spremna za pozornicu

Naša pjevačica pohvalila se novim imidžem, obožavatelji joj poručili: 'Izgledaš kao Karleuša'

Foto: Krasnodar Peršun/HRT
1/7
12.06.2020.
u 13:17

Zbog novog imidža Indira se nedavno našla i na meti ''opakog'' Nevena Ciganovića koji inače rado kritizira stilove poznatih Hrvatica

Pjevačica Indira Levak jedva je dočekala popuštanje epidemioloških mjera kako bi ponovno mogla stati na pozornicu. Koliko se raduje nastupima, ali i publici, Indira je otkrila i na društvenim mrežama.

"Spremna sam za koncerte! Jedva čekam vidjeti vas, uskoro pakiram kofere i krećemo", poručila je Indira uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

1/12

Indira se pohvalila novim imidžem, nešto dužom kosom, a sve je dodatno začinila izraženim make up-om. Čini se kako joj to nije bilo dovoljno pa se odlučila malo poigrati i s filterima koji su ispeglali baš sve nesavršenosti na njezinu licu. Obožavatelji joj to nisu zamjerili pa su je u komentarima častili komplimentima. "Vau, kakva promjena!", "Gwen Stefani stil", poručili su joj pratitelji. Ipak, bilo je i onih koji su je usporedili s folk pjevačicom iz susjedstva Jelenom Karleušom. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, zbog novog imidža Indira se nedavno našla i na meti ''opakog'' Nevena Ciganovića koji inače rado kritizira stilove poznatih Hrvatica. Modni stilist Indiru je usporedio sa sestrama Kardashian. "Evo, i ova odlučila biti jedna od izgubljenih sestra Kardashian za sirotinju. Ako ništa drugo, izabrala je svoj kalibar", poručio je Ciganović kada je vidio novi look Indire Levak i dodao kako pri tome misli na Khloe Kardashian.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije