Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbor roditelja

Bogatašica odgovorila na prozivke: 'Napola sam Hrvatica i slijedim hrvatska pravila'

Tamara Ecclestone s kćerkom
Foto: Instagram
1/9
12.06.2020.
u 08:42

- Ovaj virus očito neke ljude nije promijenio na bolje, što je šteta. Za sve vas koji ste zbunjeni ili samo ogorčeni, nisam uopće napuštala kuću tijekom karantene. Nisam čak išla ni u park niti vježbala. Napola sam Hrvatica pa sam odlučila da bi bilo najbolje i najsigurnije da odem tamo, što nije zabranjeno, i sad slijedim hrvatska pravila - napisala je Tamara

Tamara Ecclestone odlučila je na svom Instagram profilu odgovoriti na kritike britanske javnosti koja ju je napala jer je odlučila s obitelji otići na odmor i kršiti karantenu.

Tamara Ecclestone s kćerkom
1/14

- Ovaj virus očito neke ljude nije promijenio na bolje, što je šteta. Za sve vas koji ste zbunjeni ili samo ogorčeni, nisam uopće napuštala kuću tijekom karantene. Nisam čak išla ni u park niti vježbala. Napola sam Hrvatica pa sam odlučila da bi bilo najbolje i najsigurnije da odem tamo, što nije zabranjeno, i sad slijedim hrvatska pravila - napisala je Tamara koja je odgovorila i na prozivke da se trebala vratiti u Englesku, jer je tamo 1. lipnja ponovno počela nastava u školama.

Foto: Instagram screenshot

- Kada je riječ o školi,  povratak u školu je izbor roditelja i mi smo odlučili našu kći nastaviti školovati od kuće. Ona je bolje nego ikad i napredovala je u čitanju. Ako se ne varam, nitko me nije obavezan pratiti, tako da znate što vam je činiti - dodala je Tamara.

Podsjetimo, Tamara i njena sestra stigle su s obiteljima u Dubrovnik 1. lipnja, a borave na jahti Petara čiji je vlasnik njihov otac Bernie Ecclestone.  

Ključne riječi

Komentara 1

LI
lily
10:57 12.06.2020.

Bravo Tamara! Tako se promovira Hrvatska. Ti jesi napola Hrvatica i mama je s tobom govorila svoj materinji jezik, pa ti je to sada ogromna prednost kad si u svojoj drugoj domovini. Mnogi koji su vani se naime srame svogg materinjeg jezika, pa im djeca kad su u Hrvatskoj ni beknuti ne znaju niti jedno slovo s bakom i djedom i ostalom rodbinom. Uglavnom su to djeca Gastarbeitera dok obrazovani ljudi i dalje njeguju svoj jezik i ne srame se svog porijekla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije