Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije bio raspoložen

Naš voditelj ozlijedio se u showu pa objasnio svoje ponašanje: 'Boljelo me'

Foto: Nova TV
1/9
24.04.2023.
u 08:33

U sinoćnjoj emisiji zaplesali su sambu te su osvojili 37 bodova

Voditelj Frano Ridjan izašao je iz svoje komfor zone sudjelovanjem u showu "Ples sa zvijezdama" gdje iz emisije u emisiju poboljšava svoje plesne vještine, a žiri i njegova mentorica Gabriela Pilić su sve zadovoljniji.

No, u prošloj emisiji mnogi su primijetili kako je Frano bio pomalo neraspoložen za razgovor, a tek je u sinoćnjoj objasnio što se dogodilo.

- Stvarno nisam bio ljut, nego me ukliještilo i boljelo me - otkrio je pa dodao da su ga toliko boljela leđa da nije mogao reci ni riječ.

- Sada ide na bolje - potvrdio je.

U ovoj su emisiji zaplesali sambu te su osvojili 37 bodova.

''Vau, vau. Da će biti ovako, pojma nisam imala, jedini si muškarac u showu koji je uspio uspješno otplesati sambu. Kukovi su radili kako treba, uspio si uključiti i gornji dio'', komentirala je Franka. 

''Maknuo si ovo prokletstvo sambe, bilo je izvrsno, vratio si se u punom sjaju'', dodala je Larisa.  ''Ovo je bilo brutalero'', nadovezao se Igor.  ''Sad je već vrijeme da počneš raditi na gornjem dijelu tijela, preveliki je razmjer između gornjeg i donjeg dijela, pogotovo stopala koja su večeras bila brutalna. Samba je večeras izgledala fantastično'', dodao je Ciboci.

U onoj prošloj emisiji, u kojoj ga je boljelo, plesali su rumbu

"Vidi se da previše misliš koja figura ide sljedeća, što moraš učiniti da Gabi učiniš sretnom. Zato si bio malo izvan fokusa", komentirao je Marko. "Prošli put sam rekao nemoj slušati žiri, poslušaj Gabi, a drago mi je da si poslušao i nju i nas. Ti toliko posjeduješ taj nastup i broj i sve ti vjerujemo", istaknuo je Igor.

"Ovo je bilo jako, jako dobro izvedeno, senzualno, lijepo. Izvođački strastveno. Nakon sedam tjedana tebi se pozicija tijela izmijenila, mislim da možeš biti zadovoljan kako izgledaš", poručila je Larisa. Osvojili su od žirija 35 bodova.

Podsjetimo, u sinoćnjoj emisiji Ana Zaninović i Mario Ožbolt napustili su show nakon što su dobili najmanje glasova publike i žirija. Bila je ovo njihova peta nominacija, no ovog puta dobili su manje glasova publike. "Moje pkesno putovanje se nastavlja, plesat ću i dalje", rekla je Ana i dodala kako se vraća sinu Tomi.

VIDEO Hana Rodić o operacijama: 'U sebe sam uložila 12 tisuća eura, ponovno ću raditi samo grudi'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije