Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skriva ga

Nakon dugo vremena Lana objavila fotku s dečkom: Tri godine moj najbolji prijatelj

Foto: Instagram
1/5
24.08.2020.
u 08:00

Lana kaže kako se njezin dečko Filip Kratofil ne voli niti se voli slikati niti se voli slikati.

Tri godine traje ljubavna priča Lane Jurčević i njezinog dečka Filipa Kratofila, a Lana o njihovoj ljubavi ne voli previše pričati u javnosti i na Instagramu je tek par njihovih zajedničkih fotografija, pa je iznenadila svoje pratitelje objavom zajedničke fotografije s Filipom kojom je obilježila tri godine njihove sretne veze.

- Tri godine, moj najbolji prijatelj - napisala je Lana. Kako je rekla u jednom intervju Filip nije osoba koja se voli eksponirati niti se voli slikati niti uživa u toj vrsti javnog interesa i to joj je i drago. - Ne bi ja bila sretna s osobom koja bi htjela biti u fokusu i koja bi htjela biti na svakoj mojoj drugoj slici - rekla je Lana. Kada su slavili drugu godišnjicu veze, Lana mu je napisala: - Hvala mom suborcu, prijatelju, motivatoru, zaštitniku, ljubavi, najzabavnijoj i najtoplijoj osobi koju znam, na dvije godine sreće i što mi nijedan dan lice nije tužno... i što me nerviraš točno onoliko koliko treba za održavanje harmonije. U intervju koji je nedavno dala za Story rekla je kako ona i Filip dijele slične vrijednosti i ciljeve.

Foto: Instagram screenshot
- On je osoba s kojom dijelim vrlo slične vrijednosti i ciljeve pa smo prihvatili činjenicu da često žrtvujemo naše slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna nego onu kakva je u četiri zida. - kaže pjevačica.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar saaarac
saaarac
09:30 24.08.2020.

Pitam se jel joj ljepše sad ili kad je Haliloviću muzla novac na dnevnoj bazi, a zauzvrat davala ostvarenje dječačkih mašti?

LE
lector2corrector
08:42 24.08.2020.

Može li itko i smije li uopće ispraviti prvu rečenicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije