Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li ga se?

Optužbe za orgije u dvorcu i dug od 400.000 kn uništile su karijeru domaćeg celebrity chefa

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/8
23.08.2020.
u 12:13

Kuhar je u RTL-ovoj emisiji-u 'Jezikova juha' koja je nastala po uzoru na 'Kitchen Nightmares' Gordona Ramsaya obilazio restorane po Hrvatskoj i našim ugostiteljima pokušavao dati savjete kako poboljšati kvalitetu usluge i posjećenost njihovih restorana.

Jedan od prvih celebrity chefova u Hrvatskoj bio je zasigurno Stephan Macchi. Kuhar je u RTL-ovoj emisiji-u 'Jezikova juha' koja je nastala po uzoru na 'Kitchen Nightmares' Gordona Ramsaya obilazio restorane po Hrvatskoj i našim ugostiteljima pokušavao dati savjete kako poboljšati kvalitetu usluge i posjećenost njihovih restorana.

Nakon što je show završio, Macchi se više nije pojavljivao na televiziji no novinske stupce je punio ljubavnim i poslovnim krahom koji se događao iza kulisa. Macchi se školovao u Francuskoj, a s poznatim kuharom Levyjem Ericom je u Švicarskoj započeo karijeru. U jednom restoranu u kojem je radio upoznao je Natašu u koju se zaljubio i zbog koje se preselio u Zagreb.
Po završetku emisije unajmio je na četiri godine dvorac Bežanec. Htio ga je pretvoriti u turističku i kulinarsku senzaciju. 

Projekt mu nije uspio pa je samo otišao, a vlasnik Siniša Križanec tada je za medije tvrdio da mu je ostavio dugove od 400.000 kuna. Kazao je da je sve kulminiralo jedne noći kada je Stephan samo pokupio svoje stvari iz dvorca i pobjegao. Tvrdio je da mu je kuhar rekao da mu ne može vratiti dug od 400.000 kuna.

- Ma, to je zločesta osoba koja me grdo prevarila. Znao sam da ima pokvarenih ljudi, ali ovakvih - nikada - rekao je uzrujani Križanec tada medijima te dodao kako je njegovim stalnim gostima koji su bili muslimani servirao pastrvu omotanu špekom. U sporu s Macchijem završio je prije desetak godina. 

Osim toga, Križanec je tada otkrio i pikanterije iz Stephanovog privatnog života. Kazao je kako je kuhar varao ženu s poslovnom partnericom Angelikom Kolarić, te da su gosti dvorca svjedočili njihovim seksualnim orgijama.

Macchi je tada za medije tvrdio da se već rastao od supruge i da ne želi komentirati privatni život, te da je s Angelikom u koju je zaljubljen u vezi godinu dana. Požalio se da Križanec ne bira sredstva kako bi mu uništio ugled u javnosti.  Kuhar i dalje ne želi komentirati privatni život, a trenutačno se bavi prodajom opreme za ribolov.

Ključne riječi

Komentara 18

ZV
zvezdomor
12:36 23.08.2020.

hahahahahahha francuzek musliće šopao pajcekom... pa samo ro vrijedi oprosta tih 400 000

Avatar tabadjija
tabadjija
12:39 23.08.2020.

orgijao sa ljubavnicom? Zar orgije ne podrazumjevaju vise ljudi? mozda se varam, nisam nasao pojam u klajicevom rijecniku

ZA
zagrebzm
15:28 23.08.2020.

Špek!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije