Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabava za pamćenje

Najluđi party u gradu nakon Večernjakove ruže: Svi uzvanici odlično su se zabavili

Zagreb: Domjenak nakon dodjele nagrade Večernjakova ruža
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/86
24.03.2023.
u 23:45

Nakon dodjele održan je i party na kojem su se do kasno u noć zabavljali dobitnici i nominirani, te prezenteri i uvaženi gosti, ali i glazbenici koji su svojim glasovima upotpunili ovu svečanost.

Završena je 29. Dodjela Večernjakove ruže! Večeras se u HNK u Zagrebu održala večer glamura u kojoj su kao najsjajnije zvijezde blistali ne samo oni koji su otišli kući sa svojom Ružom već i nominirani, prezenteri, voditelji glazbeni te drugi uvaženi gosti. Nakon dodjele održan je i party na kojem su se do kasno u noć zabavljali dobitnici i nominirani, te prezenteri i uvaženi gosti, ali i glazbenici koji su svojim glasovima upotpunili ovu svečanost. 

Razloga za slavlje i povoda da nazdrave najviše su imali laureati u naših osam kategorija, ali i svi nominirani koji su nam istaknuli kako im je drago i zbog same nominacije i prilike da zatulumare. 

Ružu smo dodjeljivali u 8 kategorija, a dobitnici su: emisija Purgeraj (Radio Sljeme) za "Radijsku emisiju godine", Lucija Judnić za "Novo lice godine", The Outsiders za "Digitalnu ružu godine", Mario Lipovšek Battifiaca za "Radijsku osobu godine", Dnevnik Nove TV (NOVA TV) za "TV emisija godine", Goran Marković za "Glumačko ostvarenje godine", Mojmira Pastorčić za "TV osobu godine" te Matija Cvek za "Glazbenika godine".

 

Bitno je napomenuti i da su dobitnike birali čitatelji Večernjeg lista, kao što to čine i svake godine. Izvođači koji su nas zabavljali večeras su bili: Prljavo kazalište, Matija Cvek, Dino Jelusić, Jelena Rozga, Vili i Debili te Tony Cetinski.

A kao i uvijek, istaknute osobe iz javnog života imale su tu čast najaviti nominirane i uručiti im nagrade, a prezenteri su ove godine bili: Duško Ćurlić, glumice Jelena Perčin i Sandra Bagarić, influencer Sandi Pego, trenerica Maja Ćustić, chef Stjepan Vukadin, pjevačica Mia Negovetić, Domagoj Zovak, glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić, glumci Lucija Šerbedžija i Asim Ugljen, trener iz Života na vagi Edin Mehmedović, urednik zabavnog programa HRT-a Mario Sedmak, majstor satire Borna Sor, chef Damir Tomljanović, a kao iznenađenje su se iz Splita javili izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić, te vatreni Joško Gvardiol.

Večernjakova ruža je prva medijska nagrada u Hrvatskoj, osnovana je 1994. godine, tek godinu dana poslije Porina te do danas ostaje najcjenjenija i najutjecajnija nagrada. 

Zagreb: Domjenak nakon dodjele nagrade Večernjakova ruža
1/350

Poznate dame za ovu prigodu izabrale su najljepše toalete i zablistale na dodjeli o kojoj će se još dugo pričati jer smo imali spektakularnu dodjelu Večernjakove ruže koju je pratio pun zagrebački HNK kao i naši vjerni čitatelji i gledatelji pred ekanima u prijenosu uživo na Prvom programu HRT-a. 

 

Komentara 1

LU
lustris45
08:53 25.03.2023.

Ne isplati se ni komentirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije