Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova ruža

Jedna od najpopularnijih novinarki Nove TV iskreno se zahvalila nakon predivne večeri

Foto: Nova TV
1/11
23.03.2024.
u 15:28

Reportaže, javljanja uživo, politička sučeljavanja, izborne emisije – sve to dugogodišnja, svestrana reporterka Sabina Tandara Knezović ima u malom prstu. Prepoznaju to svi pa nominacija za najdugovječniju nagradu Večernjakovu ružu nije izostala.

Novinarka Nove TV Sabina Tandara Knezović dobitnica je nagrade u kategoriji TV osoba godine. Omiljena lica i formati Nove TV i ove godine zaslužili su nominaciju za najdugovječniju domaću medijsku nagradu - Večernjakovu ružu, i to po izboru žirija u čijem su sastavu poznata medijska lica, glazbenici, redatelji te novinari i tim Večernjeg lista. Nova TV ove je godine konkurirala u ukupno tri kategorije, a to su TV osoba godine, Novo lice godine i TV emisija godine.

Televizija je svojoj dobitnici uputila čestitku putem društvene mreže Facebook, a Sabina je po primanju priznanja na jučerašnjoj dodjeli emotivno rekla: - 18 godina mukotrpnog rada, iza mene je moja Nova TV, moj tim ljudi, ogroman tim ljudi, od snimatelja, cura iz šminke, PR-a, moja redakcija, urednici, Ivana Ivančić - žena koja me 18 godina me gradi. Puno hvala svima. Mojim prijateljima, prijateljicama, najviše mojoj obitelji, koji su moj stup, beskonačna ljubav, podrška, i bez njih ne bih bila ono što jesam. Moj Andrija i moja Katja, moje najveće ljubavi, koji navijaju za mene, najviše vas volim - ispričala je Sabina.

Galerija: TV osoba godine je Sabina Tandara Knezović: 'Nova, imamo je!'

1/14

Nominirani su bili Damira Gregoret (RTL), Sabina Tandara Knezović (Nova TV), Domagoj Novokmet (N1), Aleksandar Stanković (HRT) i Martina Validžić (HRT), a nagradu su uručili Sanja Doležal i Enis Bešlagić. Nakon uručenja nagrade na pozornici, Sabina Tandara Knezović je ovo priznanje komentirala i s Večernjakovim Samirom Millom

Vezani članci:

Podsjetimo, u kategoriji TV emisija godine nominiran je bio "MasterChef", dok je u kategoriji novo lice godine nominaciju zaslužio glumac serije "Kumovi" Domagoj Ivanković. Popularni kulinarski show "MasterChef" iz tjedna u tjedan donosio je zanimljive kulinarske izazove, osvojio je srca publike, a Luki Veiću promijenio je život. Sa samo 19 godina postao je najmlađi pobjednik "Masterchefa"

- Jedno iskustvo za cijeli život, dobiješ puno prijatelja iskustva i životnog i poslovnog, i to samo kad čujem neku pjesmu koju smo tamo slušali odmah me vrati - izjavio je Luka. Biti nominiran za najprestižniju i najdugovječniju medijsku nagradu velika je stvar, a u godini kada će ona biti dodijeljena po 30. put svakako je posebna čast.

Video: Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
17:46 23.03.2024.

Zahvalila je! Izraz "Zahvaliti se" ima potpuno drukčije značenje: odbiti ponuđeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije