Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbene face

Tko je sve bio na rođendanu Emila Tedeschija - goste zabavljao i Franz Ferdinand

Božićni party u Pepermintu, glazbu puštao Emil Tedeschi
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
09.04.2017.
u 11:42

Proslava koja se održala u zagrebačkom teatru & TD bio je zapravo vrhunski koncert na kojem su nastupili Franz Ferdinand, frontmen benda Suede Brett Anderson i američki rock sastav The B-52's.

Emil Tedeschi sinoć je u Teatru &TD proslavio svoj 50. rođendan, a svoje uzvanike počastio je nastupima vrhunskih glazbenika.

Naime, na rođendanskoj zabavi vlasnika Atlantic grupe nastupio je popularni Franz Ferdinand, koji su prije dvije godine nastupili na zagrebačkom INmusic festivalu. 

Osim genijalnog Franz Ferdinanda na pozornici u SC-u nastupio je i frontmen benda Suede Brett Anderson i američki rock sastav The B-52's.

Gosti su na društvenim mrežama snimkama s ove fešte prenijeli dio atmosfere za koju su zaslužni vrhunski glazbenici. Među uzvanicima su bili i poduzetnik Saša Cvetojević i redatelj Dalibor Matanić koji su na društvenim mrežama objavili i snimke s rođendanske fešte.

Kako doznajemo na zabavi su bili i glumica Nina Violić, Robert Knjaz, Zoran Milanović, Orsat Miljenić, Jadranka Ivaniš Yaya i Dubravko Ivaniš Riper koji je s Pipsima i zasvirao na tulumu. 

Tulum je počeo u Francuskom paviljonu gdje je slavljenik održao kratki govor dobrodošlice i nazdravio šampanjcem s uzvanicima, a za to vrijeme su se u pozadini prikazivali video isječci Andyja Warhola koji su nastali u godini kad je slavljenik rođen. Poslije toga tulum se nastavio u dvorištu &TD-a i u polukružnoj dvorani &TD-a gdje je uzvanike dočekao Brett Anderson i zasvirao za njih. 

Na tulumu, o kojem će se zasigurno još dugo pričati, bilo je tristotinjak gostiju, a Tedeschi je zamolio goste da mu ne donose poklone i cvijeće već da doniraju novac Zakladi za ljudska prava i solidarnost i tako omoguće djeci koja odrastaju bez roditelja da razvijaju svoje umjetničke talente.

 

 

 

 

A post shared by Saša Cvetojević (@scvetojevic) on

 

 

 

Woooooow

A post shared by Saša Cvetojević (@scvetojevic) on

 

 

 

BBB B B BBB B 52 ssssss@:P

A post shared by Saša Cvetojević (@scvetojevic) on

 

 

 

Pure rock and roll

A post shared by Martin Milinkovic (@martinmilka) on

 

 

 

Jastozi...

A post shared by Martin Milinkovic (@martinmilka) on

 

 

>>Maškare i Emil Tedeschi u GK Jabuka

Ključne riječi

Komentara 42

FI
Fisherman
12:28 09.04.2017.

Zaboli ga kita....UDBA sve placa....sretna sto je sjebala Todorica.

MO
moroder
13:26 09.04.2017.

Obrisali ste me jer sam rekao da je crveni hohštapler? Evo kažem još jednom pa brišite opet.

DU
Deleted user
13:05 09.04.2017.

Dok on pjeva i druzi se s kriminalcima iz bivse vlade ,novinar hrta koji se usudio progovoriti o prvom biznisu tedesKija dobija pedalu. UDBA popala jezik ? Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije