Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na promociji

Severina blista i kad je zakopčana do grla

severina
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/11
28.02.2014.
u 22:57

U muzeju Mimara održana je promocija knjige 'Proces Kafkinog preobražaja' poznatog slikara Dimitrija Popovića...

U muzeju Mimara održana je promocija knjige 'Proces Kafkinog preobražaja' poznatog slikara Dimitrija Popovića. Na promociji se pojavila i Severina Vučković, koju veže dugogodišnje prijateljstvo, ali i suradnja s Popovićem.

Zgodna Severina zablistala je u čednom izdanju. U bijeloj košulji te hlačama visokog struka Seve je privukla pozornost okupljenih. No, nije bila jedina slavna gošća Dimitrija Popovića. Pojavila se na promociji i Tereza Kesovija.

Foto: Jurica Galoić/Pixsell

>>Severina otišla u Izrael, ignorirala Oscar popularnosti u Budvi

Komentara 9

TE
teena
07:24 01.03.2014.

pa nije zakopčana do grla....šta li to znači ševa blista i dok je zakopčana do grla????

MO
moskito
10:42 01.03.2014.

Koje li gadne face. fuj fuj fuj. Izgleda kao stara isluzena ulicna prodavacica "ljubavi" iz Hamburga. Kako vas nije sramota takvo smece objavljivati. Dali je to potrebno u Hrvatskoj?.

Avatar billybull
billybull
09:09 01.03.2014.

koje li sramote...u zemlji koja bi trebala biti poznata po lijepim djevojkama ova starica kojoj po broju korektivnih zahvata konkurira jedino cher zaokuplja paznju svih medija....pa dajte bar pokusajte usporediti doticnu staricu s misurom, ili slicnima.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije