Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za humanitarne svrhe

Na humanitarnoj dražbi prodano više od 100 pari cipela Catherine Deneuve

YouTube Screenhshot
15.09.2021.
u 23:30

Prikupljeno je više od 47 tisuća eura koji će se donirati za hranu potrebitima i pomoć u njihovom svakodnevnom životu

Poznata filmska zvijezda Catherine Deneuve (77) posjedovala je brojne čizme, salonke i sandale koje su prodane na humanitarnoj dražbi u Francuskoj. Na online dražbi prodano je ukupno 125 pari raznih vrsta cipela za više od 47 tisuća eura, prema pariškoj aukcijskoj kući Artcurial. 

Sav prihod od aukcije ide organizaciji "Restos du Coeur" koja brine o siromašnima i dijeli im hranu te pomaže u njihovom svakodnevnom životu.

Od svih komada cipela kolekcionari su najvišu cijenu platili za par crnih salonki koje je dizajnirao Yves Saint Laurent za koje su izvojili 1300 eura. Osim cipela, Deneuve je na aukciji prodala i tri male torbe. 

Dodajmo kako je glumica i ranije pomagala ovoj organizaciji. Tako je 2018.godine Deneuve prodaju svoje ogromne kolekcije odjeće prepustila upravo Yves Saint Laurentu. Tada je prodano ukupno 300 haljina, kaputa i ostalih odjevnih predmeta koje je poznati dizajner stvarao za svoju dugogodišnju djevojku. 

Inače, Catherine Deneuve jedna je od najpoznatijih imena francuske kinematografije, a glumila je u više od 100 filmova. Neki od njih su "Odbojnost" Romana Polanskog "Belle de Jour" Luisa Bunuela i "Sirena s Mississippija" Francoisa Truffauta, gdje je glumila uz nedavno preminulog Jean-Paul Belmonda. 

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije