Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa na Zlarinu

Karmela Vukov Colić u šestom desetljeću pozirala u badiću, pratitelji joj poručili: 'Predivna ženo'

Foto: instagram
1/6
15.09.2021.
u 12:30

Karmela često s pratiteljima na Instagramu dijeli simpatične trenutke iz privatnog života, a sada je podijelila fotografiju kakvu nemamo često priliku vidjeti na njezinu profilu. Naime, pozirala je u kupaćem kostimu, a fotografija je prikupila brojne lajkove i komentare, među kojima su se javile i njezine kolegice Minea i Barbara Kolar

Jedna od omiljenih televizijskih voditeljica i gastroblogerica Karmela Vukov Colić (53) velika je ljubiteljica putovanja pa je tako ove godine posjetila dvije egzotične lokacije – Zanzibar i Maldive, a sada je s pratiteljima podijelila da se nalazi na otoku Zlarinu gdje upija zadnje zrake sunca. Inače, Karmela je u nedavnoj objavi na društvenim mrežama Zlarin nazvala "raj na zemlji", a odatle potječe njezin djed pa joj otok ima posebno značenje.

Karmela često s pratiteljima na Instagramu dijeli simpatične trenutke iz privatnog života, a sada je podijelila fotografiju kakvu nemamo često priliku vidjeti na njezinu profilu. Naime, pozirala je u kupaćem kostimu, a fotografija je prikupila brojne lajkove i komentare. Javile su se i njezine kolegice Minea i Barbara Kolar.

"Predivna ženo", "Ljepotica u moru", "Morska sirena", "Predivno", pisali su joj oduševljeni pratitelji.

Osim što uživa u ljetnim radostima i životu, Karmela vodi emisiju ''Recepti svete Hildegarde'' na Laudato TV-u, glumi u predstavama, vodi svoj blog o putovanju, kuhanju i ručnom radu pod nazivom ''Ciao Karmela'', a objavila je i knjigu s receptima ''Kuharica života''.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

 

Ključne riječi

Komentara 14

KU
Kultura
13:16 15.09.2021.

Predivna zeno?!? A ha ha ha ha pa vi niste normalni

Avatar TvojUjko
TvojUjko
12:36 15.09.2021.

Bitno je da ona reklamira "lijekove" na nizerazrednim televizijama

HU
Humbleandhonest
13:32 15.09.2021.

Dobro, ovo je ipak malo previše. Ona može stavljati a svoj profil što želi, ljudi mogu komentirati jer je profil javan, ona može brisati komenzare koji joj se ne sviđaju, ali ne mora se neki subjektivni komentar prenositi kao relevantnaa vijest ili što već. Jer to doista nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije