Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rade Šerbedžija:

Mojoj Lenki ne bi smetalo da gledam gole žene na internetu

Rade Šerbedžija
arhiva VL
12.07.2012.
u 13:50

– Ne želim razgovarati o šuškanjima. Ako bude prilike, Angelina će doći, ako ne bude mogla, neće doći – rekao je Rade

Gostujući na radiju Totalni FM u emisiji Saše Lozara glumac Rade Šerbedžija otkrio je pikanterije iz svog privatnog života. Priznao je da nije sramežljiva osoba, ali da svejedno ne gleda gole žene na internetu.

– Moja žena ne bi imala ništa protiv da ja gledam gole žene na internetu, ni pored interneta, ali zaista ne otvaram te programe – rekao je Rade. Kazao je i kako nikada suprugu Lenku Udovički u intimnim trenucima nije nazvao drugim ženskim imenom.

Danas na festivalu u Sarajevu igra film "Ustanička ulica" u kojem glumi i Šerbedžija pa se s Brijuna uputio na jednodnevni izlet u Sarajevo. Zamoljen da prokomentira nagađanja da će na predstave teatra Ulysses doći George Clooney i Angelina Jolie, Rade je rekao:

– Ne želim razgovarati o šuškanjima. Ako bude prilike, Angelina će doći, ako ne bude mogla, neće doći. Nećemo objavljivati u novinama nikakve vijesti jer su se one jedanput pokazale pogubnima. Bila je tolika navala žutog tiska da su morali otkazati dolazak!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije