Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rtl direkt

Mojmira Pastorčić otkrila da odlazi na godišnji odmor, a evo što će biti s emisijom u tom razdoblju

Foto: RTL
1/29
04.08.2023.
u 20:15

Mojmira je na kraju sinoćnjeg RTL Direkta rekla kako odlazi na godišnji odmor te da će ju iduća tri tjedna zamijeniti kolegica Damira Gregoret.

Voditeljica i urednica RTL Direkta Mojmira Pastorčić sinoć je u Direktu najavila da je više nećemo gledati u emisiji. Mojmira je na kraju sinoćnjeg RTL Direkta rekla kako odlazi na godišnji odmor te da će ju iduća tri tjedna zamijeniti kolegica Damira Gregoret.

- A sad župne obavijesti - rekla je Mojmira pa dodala:

- Kažu da je i u najvećoj ljubavi važno jedno drugome dati prostora, pa vas na iduća tri tjedna prepuštam u sigurne ruke vrijedne kolegice Damire Gregoret. Ne dirajte ni kornjače ni dupine, vidimo se krajem kolovoza. Hvala na pažnji, pusa bok - rekla je Mojmira tijekom odjavne špice. 

VEZANI ČLANCI

Inače, ovo nije prvi put da će se u ulozi voditeljice RTL Direkta naći Gregoret. RTL-ovu reporterku i voditeljicu u ovoj ulozi imali smo priliku gledati u ožujku kada je Mojmir a također odmarala.

– Ajme meni, ne mogu dočekati! Dva tjedna me nitko ne može zvati i ništa pitati, neće biti ni nikakvih komentara. Mijenjat će me kolegica Damira Gregoret koja je sjajna, koja još nikad nije vodila RTL Direkt. Mislim da će to biti odlično, a i meni će biti odlično jer ću se malo odmoriti od svega i neću pratiti što se događa – otkrila nam je tada.

odajmo da Mojmira često svojim izdanjima iznenadi pratitelje. Jednom prilikom tako je iznenadila svojom jeans kombinacijom, a često se radi i o frizurama ili drugim modnim dodatcima. Jednom je vodila Direkt i bez šminke. 

VIDEO Hiljson Mandela odbio duet sa Severinom: 'Ostao sam razočaran'

 

Komentara 5

BT
Branko_Trol
20:45 04.08.2023.

Ucini nam uslugu i daj otkaz

JO
Journalist007
23:09 04.08.2023.

Ne znam kako ćemo to preživjeti, bit će nam jako teško

EZ
ezer
22:33 04.08.2023.

Pazi da ti ne otme emisiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije