Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vraća se na TV ekrane

Mila Horvat dobila i drugu bitku: Operacija je bila uspješna, uskoro se vraćam

Mila Horvat
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/8
27.04.2014.
u 10:50

Operirana je prije mjesec dana, a sada je već gotovo spremna za povratak

Iza voditeljica i sportske reporterke HTV-a Mile Horvat još je jedna dobivena bitka.

Naime, nakon što je prošle godine u veljači operirala tumor na jednjaku, prije mjesec dana voditeljica je imala još jednu uspješnu operaciju. Proces oporavka teče prema očekivanjima i vrlo brzo Mila bi trebala biti “u pogonu”.

– Sve je prošlo uspješno, sada se oporavljam, fit sam i još malo pa ću biti spremna za povratak – potvrdila nam je voditeljica. Dodala je kako ne bi ulazila u detalje te kako će vremena za razgovor biti kada se vrati, što bi trebalo biti uskoro.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Njezini zdravstveni problemi počeli su još u veljači prošle godine kada joj je na rutinskom sistematskom pregledu otkriven tumor na jednjaku. Voditeljica je hitno operirana i već nekoliko mjeseci kasnije vratila se na posao.

Uslijedile su terapije i liječenje, ali početkom ožujka ove godine Mila je ponovno otišla na bolovanje.

– Sve u vezi sa svojim zdravljem rješavat ću kao i uvijek, u najkraćem mogućem roku, bez drame, racionalno i u miru. Uz kvalitetnu medicinsku skrb, svom uobičajenom radnom ritmu i obvezama vraćam se uskoro, čim mi opće stanje to dopusti – rekla nam tada voditeljica.

I čini se, tako će i biti. Uz pomoć najbližih i vrhunsku medicinsku skrb voditeljica se dobro oporavlja. I dalje se nada da će se do lipnja posve oporaviti kako bi ispunila svoju veliku želju. Odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazil.

Još početkom godine Mila si je obećala da će, ako joj to zdravlje dopusti, otići pratiti naše nogometaše na Mundijal.

– Ako ne budem u planu kao dio HTV-ove sportske ekipe, idem u Brazil na prvenstvo u vlastitom aranžmanu – izjavila je voditeljica.

>>Mila Horvat: Sigurno je da odlazim, ali ne s TV-a, već idem u Brazil

>>Voditeljica Mila Horvat do daljnjeg na bolovanju

Komentara 18

UM
umnjak
11:28 27.04.2014.

Drži se Mila, svako dobro!

Avatar Do@Zemuna
Do@Zemuna
11:32 27.04.2014.

baš mi je žao mile,,,, život je nikad nije mazio -------- želim ti brz oporavak

VI
Vidderne
12:09 27.04.2014.

Ova cura ima sve simpatije od mene. Tumor jednjaka praktički ne postoji kod žena, vjerojatnost je ista kao da muškarac dobije tumor dojke. I još u tim godinama, koji peh, do vraga. Na žalost, sada ćemo vidjeti na ovom najgorem tumoru da li preventiva ima smisla, to jest da li rano otkrivanje spašava život ili je to samo placebo da se umiri ljude i plaćanje skupe dijagnostike. Kao što je davno rekao Dostojevski zbilja ga ne zanima da mu doktor dođe i kaže što mu je a lijeka nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije