Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ SURADNJE

Mila Horvat odlazi s HRT-a: 'Odlučila sam se za značajne promjene u životu'

mila horvat
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
13.12.2015.
u 12:25

Još nije poznato gdje Mila planira nastaviti karijeru jer ova vijest s Prisavlja i od same voditeljice nije potvrđena unatoč pokušajima da se dođe do komentara.

Proglašenje sportaša godine u organizaciji Sportskih novosti, bilo je izgleda posljednje pojavljivanje Mile Horvat (34) na nekom takvom događaju u svojstvu novinarke HRT-a. Potvrdili su to s javne televizije, a potom je stigla i potvrda voditeljice.

- Ovime potvrđujemo kako naša dugogodišnja novinarka, voditeljica i urednica Mila Horvat od 1. siječnja 2016. godine prestaje raditi na Hrvatskoj radioteleviziji - rečeno je za Večernji list, a uslijedila je i izjava Mile Horvat:

- Odlazim s Hrvatske radiotelevizije i to je odluka koja nije bila jednostavna, ali je u skladu s mojim prioritetima. Odlučila sam napraviti značajne i potrebne promjene u svojemu životu. Odlazim ispunjena, mirna, zadovoljna i ponosna na sve što sam napravila. Želim zahvaliti Hrvatskoj radioteleviziji te svim kolegama i suradnicima u kući i izvan nje na dugogodišnjoj suradnji. Sasvim sigurno, bilo je to jedno veliko životno iskustvo! Hvala i svim gledateljima na povjerenju i praćenju kroz godine - izjavila je u povodu svojega odlaska s Hrvatske radiotelevizije Mila Horvat.

>> Vaha i Mila Horvat nadigrali čak i turske sapunice

Komentara 82

Avatar TAJSAM
TAJSAM
12:39 13.12.2015.

Rješavanje sveg Hrvatskog na HTV-u i nije neka novost. Riješiti se svega što zna razmišljati svojom glavom umjesto nastojati zadržati takvu školovanu novinarku a i ženu. Pozdrav dobrim ljudima

DU
Deleted user
12:40 13.12.2015.

Mila voli hrvatski sport ,a partija ga hoće uništiti. Mila ne brini vratit ćemo te uskoro na hrvatsku televiziju.

Avatar kenj@c
kenj@c
12:35 13.12.2015.

imaju već i zamjenu:Saša Broz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije